La Diputació acull el sorteig de les bandes que participaran en el XLII Certamen Provincial el 27 d’abril

El XLII Certamen Provincial de Bandes de la Diputació de Castelló ja té definides les actuacions de quatre societats castellonenques el dissabte 27 d’abril. En primer lloc actuarà l’única banda pertanyent a la quarta secció, la Unió Musical i Cultural d’Altura.

En segon lloc actuaran les dues bandes pertanyents a la tercera secció, sent la primera a actuar l’Associació Musical Santa Cecilia d’Albocàsser i la segona la Unió Musical Vallduxense. En últim lloc actuarà l’única banda pertanyent a la segona secció, la Unió Musical de Soneixa.

El Saló de Plens del Palau Provincial ha acollit el sorteig en el qual han participat la diputada provincial Elena Vicente-Ruiz, la vicepresidenta de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, Daniela González, i els representants de cadascuna de les associacions musicals: Alejandro Moreno de Soneixa, Mario Porcar d’Albocàsser, Ernesto Herrero de Vall d’Uixó i Álvaro Gómez d’Altura.

La diputada Vicente-Ruiz ha felicitat les bandes participants “per ser la major expressió cultural de la nostra terra. Estem molt satisfets de poder contribuir al fet que continueu sent nostres representants ajudant-vos des del mateix moment en què comenceu a aprendre a les escoles d’educands i fins que interpreteu les millors melodies, mostrant el vostre talent, en aquest certamen provincial”.

Cal assenyalar que aquest certamen està organitzat i finançat amb 75.000 euros per part de la Diputació de Castelló.

CatalanSpanish