17:12 - jueves, 7 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació col·labora en el II Torneig de Rugbi Infantil Pantera amb 800 jugadors nacionals i internacionals

El Poliesportiu Municipal Cuatre Carreres ha acollit la presentació oficial de la segona edició del Torneig Internacional de Rugbi Infantil Pantera, que enguany comptarà amb la participació de 12 clubs nacionals i internacionals i més de 50 equips amb un total de 800 esportistes, el doble que l’edició anterior. Una competició en la qual s’ha incrementat tant l’oferta lúdica, com l’afluència d’esportistes i familiars a la ciutat de València.

La iniciativa està organitzada pel Club Esportiu Les Abelles, entitat subvencionada per la Diputació de València a través de la seua línia d’ajudes a clubs i joves esportistes de la província. “Es tracta de recolzar l’esport base, a més en aquest cas, també a una pràctica esportiva minoritària com és el rugbi”, ha assenyalat la diputada d’Esports, Igualtat i Joventut, Isabel García, qui ha assistit a l’acte de presentació del Torneig.

A la cita també han acudit representants de les diferents entitats públiques que recolzen l’esdeveniment, com la regidora delegada d’Esports de l’Ajuntament de València, Mª Teresa Girau, el director gerent de la Fundació Esportiva Municipal, Jose Vicente Berlanga, i el director general d’Esports, Josep Miquel Moya. Un esdeveniment que ja compta amb la participació d’equips de tota Espanya com Les Abelles Rugbi Club, València Tecnidex, Cau València, Tatami, Sitges, XV Sanse Scrumo o BUC Barcelona.

Mitjançant les diferents línies de subvenció de l’àrea d’Esports de la Diputació de València es pretén remarcar i ajudar a la pràctica esportiva en els municipis valencians, fomentar l’esport base i impulsar la Igualtat en l’esport, criteris que constitueixen un dels eixos centrals de l’equip de Govern de la Corporació provincial, que aposta per traslladar-los a la pràctica mitjançant el foment de polítiques que els facen possibles.

Últimas noticias

Contenido relacionado