11:12 - jueves, 7 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació col·labora amb la Setmana Santa de Gandia amb la impressió de la revista oficial

El Saló de Corones del Palau Ducal de Gandia ha sigut l’escenari que ha acollit la presentació de ‘Passió’ 2017, la revista oficial de la Setmana Santa de Gandia, així com el cartell anunciador i la guia de processons. Un acte al qual ha assistit el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, l’alcaldessa de Gandia i diputada de Mancomunitats i Comarcalització, Diana Morant, i el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, entre altres autoritats i representants municipals.

La Corporació provincial ha col·laborat amb la Setmana Santa de Gandia encarregant-se de la impressió de la revista, la portada de la qual ha estat dissenyada per l’artista José Cosme, una imatge inspirada en la infància de l’autor en la platja de Gandia, així com en la seua vinculació amb la mar Mediterrània.

En l’acte també s’ha presentat el cartell anunciador de la celebració, elaborat pel professor d’Educació Secundària, Céssar Climent, i la guia de processons, amb un tiratge de 15.000 exemplars, en la qual es poden trobar els horaris i itineraris de tots els actes de Setmana Santa en la capital de la Safor.

“La Diputació estarà sempre al costat d’aquest tipus de manifestacions culturals, que reforcen la identitat dels nostres municipis i mantenen vives les tradicions i festes, que es converteixen en els nostres millors esdeveniments de cara a l’exterior”, ha assenyalat el president de la institució provincial, Jorge Rodríguez. La Junta de Germanors ha agraït a la Corporació la seua implicació i col·laboració en la impressió de la revista, els primers exemplars de la qual han sigut lliurats a les autoritats assistents.

Últimas noticias

Contenido relacionado