28.2 C
Valencia

Diputació completa la reforma de Boqueres en Almassora

L'obra, que suma 140.000 euros, cedirà més espai a vianants.

- Publicitat -AVL

L’empresa Ravi Obras, Transportes y Excavaciones S.L. ha iniciat l’última fase de reforma del carrer Boqueres amb el trasllat de material per a fins a l’entorn de l’avinguda José Ortiz i el carrer Caritat. Els treballs són finançats per la Diputació Provincial de Castelló amb 140.025 euros dins del Pla 135. Els objectius de la intervenció impliquen millorar l’accessibilitat i la seguretat i, a més, dotar de més espai a vianants i incorporar enllumenat i jardineria.

L’actuació completarà l’obra que l’Ajuntament d’Almassora va dur a terme en 2018 i 2019 per a cedir més espai a les voreres per les quals circulen els vianants i obrir la xarxa de carril bici que connecta amb l’eixida cap a Castelló i Borriana. La intervenció que ha arrancat hui afecta una superfície aproximada de 2.200 metres quadrats i se centra en el costat nord del vial per a posar en valor les condicions d’accessibilitat per als vianants, mobilitat ciclista i de millora de la seguretat, que serà més uniforme en la via.

Les obres, que finalitzaran el mes de maig, van eixir a concurs públic per 150.000 euros. Una vegada adjudicades, la signatura ha repartit un fullet en el veïnat per a informar de les claus de l’actuació, que donarà pas a voreres més àmplies en l’espai reservat entre les voreres actuals i el carril bici, de manera que els vianants siguen protagonistes de la intervenció.

A més, l’Ajuntament d’Almassora aprofitarà les obres per a substituir les antigues conduccions d’aigua potable de fibrociment per altres de polietilé i de major secció, així com el soterrament de diverses instal·lacions aèries existents i la millora del drenatge superficial. El projecte inclou també nous punts d’enllumenat i el trasllat d’alguns dels existents a la nova ubicació per a millorar el seu rendiment i evitar molèsties al veïnat de Boqueres.

Segons indica el fullet que ha repartit l’empresa pel barri, el disseny suposa el desplaçament de dos parades d’autobús a la seua nova ubicació i l’adequació a la normativa d’accessibilitat vigent per a eliminar barreres arquitectòniques. “Després d’una primera intervenció, ara podrem veure el resultat complet de la reforma, que permetrà esmenar problemes d’accessibilitat i millorar la comoditat del veïnat”, segons la regidora de Territori, Carmina Martinavarro.

Així, la intervenció permetrà el pas de persones amb discapacitat, carros de bebé o de la compra tant en l’avinguda com en les interseccions d’este vial amb els carrers adjacents, de manera que existisca major uniformitat en esta zona molt transitada. En última instància, l’obra finalitzarà amb la incorporació de mobiliari urbà.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,750FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló tindrà un Pla Director per a proveir d’aigua potable a tota la província amb un “canvi de model de gestió”

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha assenyalat en el seu compromís amb la Diputació Provincial per desenvolupar este projecte que s''han acabat "els temps de les obres no planificades o pegats per qüestions partidistes en l'aigua".

Sanitat invertirà 36 milions d’euros en l’ampliació de l’Hospital Marina Baixa

Es tracta d'una superfície construïda de 32.714 m² destinats a serveis assistencials flexibles, eficients i humanitzats.

Els sindicats demanen un protocol perquè en qualsevol aula amb un contagi de coronavirus facen tests a tots els alumnes

CSIF explica que existeix una elevada inquietud entre professionals docents, alumnat i famílies per la falta d'un criteri unificat referent a això.

Alfafar inicia la campanya de recollida d’arròs

La campanya es realitzarà en les 840 hectàrees que conformen la Marjal d'Alfafar.

Cevisama celebrarà la seua pròxima edició del 24 al 28 de maig de 2021

Fira València retarda la pròxima edició de Cevisama a maig de 2021.
- Advertisement -

: Valencià