13 C
Valencia

Diputació i Conselleria de Participació treballaran en equip per a millorar la gestió d’ajudes als ajuntaments

Este projecte de treball conjunt es formalitzarà després de l'estiu amb la signatura d'un conveni amb les tres institucions provincials de la Comunitat i la Conselleria

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La consellera Rosa Pérez Garijo ha mantingut una reunió amb el president de la Diputació de Castelló, José Martí, amb la que ha tancat l’últim dels tres encontres, duts a terme durant l’últim mes, per encetar una línia conjunta de treball entre la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i les tres entitats provincials, mitjançant la qual col·laboraran per a la millora de la gestió i concessió d’ajudes als ajuntaments en matèria de transparència i participació.

Pérez Garijo inicià fa unes setmanes aquestes reunions amb la Diputació de València, continuà amb la d’Alacant i ha finalitzat amb la de Castelló, a qui ha traslladat hui aquest projecte.

“Esta iniciativa busca beneficiar a les administracions locals, de manera que pugam coordinar-nos amb les diputacions i que els ajuntaments puguen veure optimitzats els recursos, s’incrementen les partides i no es produïsquen duplicitats”, ha manifestat la consellera.

El president de la Diputació de Castelló, per la seua banda ha assenyalat que “rebem la proposta amb els braços oberts i amb molta il·lusió perquè en l’administració local els àmbits de la participació i la transparència estiguen cada vegada més presents. Això s’emmarca dins de l’estratègia política de la nova Diputació de Castelló, que entén que la coordinació amb la Generalitat ha de ser contínua, constant i sistemàtica perquè és el que vol la ciutadania”.

- Publicitat -

Este projecte es formalitzarà després de l’estiu amb la signatura d’un conveni amb les tres institucions provincials.

A la reunió de Pérez Garijo amb Martí, han assistit també el Secretari Autonòmic de Participació i Transparència, Antoni Llorente i la diputada provincial de Participació i Transparència, Xaro Miralles.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,315FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El Pla d’Habitatge de Castelló xifra en 25 milions la inversió necessària per a cobrir la demanda habitatge social

La Regidoria d'Habitatge té el repte d'incrementar al costat del Consell el parc públic en aquesta legislatura i mobilitzar lloguers assequibles

Els centres educatius de Borriana es bolquen amb la formació en igualtat per a l’alumnat

A més de vestir arbres dels patis i elaborar papallones teixides amb #filsperlaigualtat, han preparat lectures, tallers i exposicions que reforcen el compromís i el suport amb les víctimes de la violència de gènere.

Bars de València, Sueca, Gandia, Alzira i Requena s’emporten els premis Cacau d’Or 2020

Per primera vegada, al costat dels millors esmorzarets de bars i restaurants de la Comunitat, s'ha distingit els de particulars que van compartir les seues proposades via RRSS.

Un bar d’Eslida s’emporta el premi Cacau d’Or 2020

Per primera vegada, al costat dels millors esmorzarets de bars i restaurants de la Comunitat, s'ha distingit els de particulars que van compartir les seues proposades via RRSS.

Compromís reclama un permís retribuït per als i les treballadores que han de cuidar a persones menors d’edat en quarantena per la Covid19

Actualment aquest permís només s'atorga per cura de les persones menors que han donat positiu, no per als que han de tindre cura de persones menors que guarden quarantena obligatòria sense estar contagiades
- Advertisement -

: Valencià