Diputació i Conselleria de Participació treballaran en equip per a millorar la gestió d’ajudes als ajuntaments

Este projecte de treball conjunt es formalitzarà després de l'estiu amb la signatura d'un conveni amb les tres institucions provincials de la Comunitat i la Conselleria

La consellera Rosa Pérez Garijo ha mantingut una reunió amb el president de la Diputació de Castelló, José Martí, amb la que ha tancat l’últim dels tres encontres, duts a terme durant l’últim mes, per encetar una línia conjunta de treball entre la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i les tres entitats provincials, mitjançant la qual col·laboraran per a la millora de la gestió i concessió d’ajudes als ajuntaments en matèria de transparència i participació.

Pérez Garijo inicià fa unes setmanes aquestes reunions amb la Diputació de València, continuà amb la d’Alacant i ha finalitzat amb la de Castelló, a qui ha traslladat hui aquest projecte.

“Esta iniciativa busca beneficiar a les administracions locals, de manera que pugam coordinar-nos amb les diputacions i que els ajuntaments puguen veure optimitzats els recursos, s’incrementen les partides i no es produïsquen duplicitats”, ha manifestat la consellera.

El president de la Diputació de Castelló, per la seua banda ha assenyalat que “rebem la proposta amb els braços oberts i amb molta il·lusió perquè en l’administració local els àmbits de la participació i la transparència estiguen cada vegada més presents. Això s’emmarca dins de l’estratègia política de la nova Diputació de Castelló, que entén que la coordinació amb la Generalitat ha de ser contínua, constant i sistemàtica perquè és el que vol la ciutadania”.

Este projecte es formalitzarà després de l’estiu amb la signatura d’un conveni amb les tres institucions provincials.

A la reunió de Pérez Garijo amb Martí, han assistit també el Secretari Autonòmic de Participació i Transparència, Antoni Llorente i la diputada provincial de Participació i Transparència, Xaro Miralles.

CatalanSpanish