06:02 - lunes, 26 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació i COVACO estudien harmonitzar actuacions conjuntes en matèria comercial

La Diputació de València i la Confederació de Comerciants i Autònoms de la Comunitat Valenciana (COVACO) estudien la possibilitat d’establir un marc d’actuació conjunta per harmonitzar accions en matèria comercial. Així s’ha acordat durant la reunió de treball mantinguda en la jornada de hui pel diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, i el director de l’Àrea de Promoció Econòmica a Divalterra, Josep Melero, amb Amparo Barroso, Cipriano Cortés i Pere Reig, representants de la patronal del comerç minorista.

Segons ha explicat el mateix Emili Altur, «des de COVACO s’han compromès a traslladar-nos un projecte per poder treballar de forma coordinada amb la Diputació de València». Dintre d’aquest marc col·laboratiu, Altur ha afegit que COVACO «actuaria com a interlocutor entre la corporació provincial i el comerç de proximitat», encara que ha advertit que aquest tipus d’actuacions «estaran sempre en consonància amb les línies estratègiques definides en matèria comercial per part de la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball», ha insistit.

COVACO

La Confederació de Comerciants i Autònoms de la Comunitat Valenciana (COVACO) constitueix una associació de comerciants, la major quant a representació sectorial i territorial de les comarques valencianes, que treballa per la defensa del model valencià de comerç de proximitat i la millora de les pimes i autònoms d’aquest sector.

Entre els seus associats compta amb associacions locals de comerciants, gremis sectorials i federacions provincials que comparteixen l’entorn urbà com a espai de desenvolupament de la seua activitat econòmica.

Entre els seus objectius es troba la millora de la competitivitat del comerç, exercir com a interlocutor del sector davant de les administracions públiques i de les institucions, a més d’implementar actuacions que ajuden a millorar el comerç urbà de la Comunitat en el seu marc de competència.

És, en definitiva, una entitat valedora del moviment associatiu comercial, que advoca per la cooperació publico-privada i l’aprofitament de les sinergies dintre de la mateixa xarxa associativa en benefici de l’economia local i dels municipis i ciutats.

Últimas noticias

Contenido relacionado