26.3 C
Valencia

Diputació de Castelló subvencionarà 27 organitzacions per activar el mercat de treball

Promoció Econòmica destina 278.000 euros per al foment de l'ocupació i l'emprenedoria a través de projectes per a la inclusió social, la sostenibilitat i la dinamització rural.

- Publicitat -AVL

L’àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló posa en marxa un any més el seu Pla d’Accions Innovadores, destinat a fomentar les iniciatives impulsades per entitats de la província amb l’objectiu de reduir la desocupació i fer costat a les persones que busquen incorporar-se al mercat de treball. Pau Ferrando, diputat de l’àrea, ha indicat que «la finalitat d’estes ajudes és contribuir a la promoció econòmica de les nostres comarques i millorar tant les xifres de creació d’ocupació com l’entorn i la vida de les persones que hi resideixen».

Les subvencions abasten tot el territori provincial. En este exercici 2020, s’han presentat 33 sol·licituds, de les quals finalment es beneficiaran 27 organitzacions. En total es concediran 278.650,49 euros, repartits de manera proporcional en funció del pressupost estimat per cadascuna. D’elles, 13 s’han finançat al 50% i les altres 14, per presentar projectes innovadors dirigits als municipis rurals de l’interior, han rebut un 75% del total que necessiten per a posar la seua idea en marxa. Amb la convocatòria d’estes ajudes, la Diputació també pretén donar un impuls a l’agricultura ecològica i de proximitat, a les trobades sectorials i empresarials i a la creació de noves xarxes de cooperació i coordinació territorial. En eixe sentit, Ferrando ha destacat que “tots els projectes presentats inclouen mesures contra el despoblament i de foment de la sostenibilitat“.

Concretament, dins de l’àmbit de l’emprenedoria, s’incorporen projectes que apoderen als joves i a les dones per a emprendre en el medi rural, formant en àmbits específics com ara les tecnologies d’informació i comunicació, les energies renovables, el turisme rural, la innovació, el sector serveis, la transició ecològica o l’emprenedoria verda, posant l’accent en la sostenibilitat dels projectes.

En l’àmbit de l’ocupació, es treballa al costat de les associacions i fundacions participants en la realització de tallers individualitzats, formació complementària i tècniques per a la cerca activa d’ocupació aplicada a diferents col·lectius en situació o risc d’exclusió. També a joves, dones migrants, estudiants de formació professional i universitari.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,698FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià