domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació empra com a reclam turístic el FIB

La Diputació de Castelló explota el poder de moviment massiu del que gaudeix el Festival Internacional de Benicàssim (FIB) per a promocionar turísticament la província.

La institució provincial ha realitzat un vídeo promocional del Festival Internacional de Benicàssim (FIB)  per a  presentar “els innombrables encants turístics que componen aquesta terra de Festivals” explica el vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez. Se visualitzarà durant els descansos que tindran lloc al festival.

Amb aquesta acció es pretén arribar als més de 200000 potencials turístics de l’esdeveniment, els 50% dels quals provenen d’Anglaterra i de Irlanda. El vicepresident afegeix que gràcies a les conexions directes com l’aeroport de Castelló, el Regne Unit és un mercat decisiu per tal de potenciar el turisme internacional.

Martínez defén aquesta iniciativa al·legant que és donar un pas endavant “per a fer d’aquestes convocatòries lúdiques el millor argument per atreure grans masses de visitants a Castelló”. Destaca que d’aquest mode s’impulsa la ciutat de manera econòmica i laboral  aprofitant que “som la millor terra de festivals”. Afegeix a més que es vol ratificar a Castelló com la capital europea de la música.

Amb aquesta inversió s’aconsegueix apropar als turistes  una província que a més de ser “el millor escenari a l’aire lliure d’Europa per gaudir de la millor música, és també una terra que rep als seus visitants amb un patrimoni natural, gastronòmic, històric i cultural immillorable”.

Per tal de recolzar aquest eix estratègica a més de destinar 400.000 euros per ampliar els quatre macrofestivales, el Govern Provincial també invertirà al llarg de l’any més d’un milió d’euros en la promoció del turisme de festivals tant a nivell nacional i internacional. Martinez considera essencial l’aplicació d’aquestes mesures per tal de fer que aquestes convocatòries atreguin turistes i segueixin erigint-se com un motor d’atracció turístic i una font inesgotable d’oportunitats econòmiques i laborals.

 

 

Últimas noticias

Contenido relacionado