25.9 C
Valencia

La Diputació organitza una gran trobada provincial per a millorar les oportunitats de futur de les dones emprenedores

- Publicitat -AVL

La Diputació de Castelló ha alçat la veu de les dones emprenedores de la província en una gran trobada provincial que sota el títol ‘Xarxes de suport a l’emprenedoria en clau de gènere’ ha congregat a més de 120 dones dels pobles de Castelló en el Teatre Serrano de Sogorb. Cal tindre en compte que aquesta activitat s’emmarca en el programa ‘Emprendre i Dirigir en Femení’ que desenvolupa la Diputació de Castelló en els municipis de la província i que recapta durant tot l’any la participació de 600 dones de la província.

El diputat de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha assegurat que “un dels focus de la jornada ha sigut trencar l’aïllament de les dones, facilitant un espai de trobada i també el fet de reconéixer el repte que suposa incorporar-se a una cultura empresarial tradicionalment molt masculinitzada. Crec que des del Govern Provincial estem fent passos importants per a trencar amb les dificultats que es presenten a l’hora de posar en marxa un projecte empresarial amb el clar objectiu de continuar generant noves oportunitats de futur en els nostres pobles. Perquè som aliats de les coses bones que passen a Castelló, i aquestes coses bones vénen de la mà del talent, sense importar el gènere de les i els emprenedors”.

És per això que Aguilella ha remarcat que “hem volgut fer aquesta trobada en un municipi d’interior, per a remarcar l’especial dificultat amb la qual es troben les dones de l’àmbit rural, i reivindicar de la seua mà el gran potencial que tenim amb el talent de les dones dels pobles per a continuar generant noves oportunitats en l’entorn rural de la província”.

Cal assenyalar que el principal objectiu d’aquesta jornada és facilitar un espai de trobada fomentant la cultura empresarial i fer-ho incorporant perspectiva de gènere. Així, es desenvoluparan diferents activitats encaminades a proporcionar un sòlid punt de trobada, un espai de formació i aprenentatge, un lloc en el qual consolidar xarxes que ajuden i sumen, una oportunitat per a conéixer projectes i donar a conéixer els propis.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,818FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló de la Plana regista un nou focus de coronavirus per contacte social

Castelló de la Plana te 228 casos actius de coronavirus

Detectat un nou focus de coronavirus a Guadassuar per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 58 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat detecta un nou focus de coronavirus a Alberic amb 7 persones contagiades

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 70 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat torna a detectar un brot de coronavirus a Banyeres de Mariola per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d’informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Alzira suma 3 focus més de coronavirus amb 18 casos en 24 hores

Tots els contagiats han sigut per contacte social.
- Advertisement -

: Valencià