13.1 C
Valencia

La Diputació aposta per l’esport base en els municipis de la província amb 100.000 euros d’ajudes

Martínez: "Fomentem l'esport base amb els clubs perquè som molt conscients de la seua importància per als nostres xiquets i joves"

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Diputació de Castelló reforça el seu suport a l’esport en els municipis de la província amb un nou recurs a la disposició dels clubs en duplicar, amb 100.000 euros, la seua línia d’ajudes dirigida a l’adquisició d’equipaments. Així, qualsevol club d’esport base de la província de Castelló pot sol·licitar aquestes ajudes des del pròxim 1 de juny i fins a l’1 de juliol de 2019 a través de la seu electrònica de la Diputació.

Cal tindre en compte que aquestes ajudes es dirigeixen als clubs que compten amb equips d’esports base federats en categories de fins als 19 anys. El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha explicat que “fomentem l’esport base en la nostra província a través dels clubs perquè som molt conscients de la seua importància per als nostres xiquets i joves. No volem que l’adquisició d’un equipament siga inconvenient per a cap d’ells a l’hora de practicar el seu esport favorit, i és per això que posem a la disposició de tots els clubs de la província aquestes ajudes que en la seua primera convocatòria van ser tan ben acollides”.

- Publicitat -

En aquest sentit, Martínez ha concretat que “són 5.150 xiquets i joves esportistes els que percebran aquestes ajudes que, sens dubte, els permetran a ells i les seues famílies començar millor la temporada”.

Garant de la pràctica esportiva a la província

- Publicitat -

Garant de la pràctica esportiva a la província La Diputació de Castelló, a través de les seues diferents línies de treball, ajuda a pràcticament la totalitat de clubs esportius de la província d’una forma o l’altra (subvencions a clubs i esportistes d’elit, patrocinis a clubs esportius, organització d’esdeveniments esportius, etc.) a desenvolupar la seua activitat.

No en va, la Diputació de Castelló ha posat ja a la disposició del teixit esportiu de la província un total de 2.173.961 euros enguany. Així, durant els 100 primers dies de l’any, la institució provincial ha resolt el 80% de les convocatòries de lliure concurrència i ha tramitat el 100% dels convenis singulars del pressupost inicial posant a la disposició de clubs, esportistes i ajuntaments un total de 2.174.000 €, és a dir, el 75% de les ajudes del pressupost inicial que s’eleven a 2,9 milions, una xifra històrica.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,071FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València activa el teletreball per a la mitat de la seua plantilla

• L'objectiu de la corporació provincial, amb una plantilla de 1.200 treballadores i treballadors, és garantir els serveis que presta la institució preservant la salut del funcionariat

L’equip municipal de Benaguasil compleix quasi el 60% del seu programa electoral en any i mig de legislatura

Quan es compleix pràcticament any i mig des de l'inici de la legislatura, l'equip popular de Benaguasil liderat per l'alcalde i diputat provincial Ximo Segarra Castillo, fa balanç de la gestió duta a terme d'estos primers divuit mesos.

Benitatxell tampoc cobrarà l’ocupació de terrasses als bars durant 2021

• Es tracta d'una nova mesura per a pal·liar els efectes de la crisi del Covid-19, junt amb les ajudes als autònoms i xicotetes empreses

València destina 1,6M€ per a ajudar als establiments hostalers i de la restauració

Tots els establiments que van sol·licitar l'ajuda i compleixen els requisits s'han beneficiat de la subvenció per al suport al sector de la restauració

Sanitaris de l’UCI del General, desbordats per la falta de mitjans davant l’augment de casos COVID

La última víctima mortal portava 40 dies hospitalitzada. D'altra banda, personal de l'hospital denuncia que els obliguen a portar els EPIS de seguretat més hores de les recomanables perquè no hi ha prou material de protecció.
- Advertisement -

: Valencià