‘Castelló Ruta de Sabor’ de la Diputació servirà per a fomentar la celebració de més fires de producte en els pobles

El Govern Provincial articula la cessió de carpes, mobiliari i cuina portàtil als municipis per a impulsar aquest tipus d'esdeveniments.

388
Cadascuna de les 547 bandes integrades en la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana ofereix, almenys, un concert, amb un repertori que inclou a compositors valencians

La Diputació de Castelló fomentarà la celebració de més fires de producte gastronòmic com a reclam turístic en els pobles a través de la seua marca Castelló Ruta de Sabor d’acord al seu objectiu de crear noves oportunitats econòmiques i de futur en la província. Així, el Govern Provincial treballa en l’articulació d’un sistema de cessió de carpes, mobiliari i cuina portàtil als municipis amb tal d’impulsar aquests esdeveniments com a importants reclams turístics i de posicionament dels productes agroalimentaris de la província en el mercat.

El diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha assegurat que “volem fomentar aquest tipus d’esdeveniments com a motors dinamitzadors de l’activitat turística en els pobles de la província, i a vegades el cost de llogar aquest tipus d’elements es converteix en un impediment perquè els ajuntaments els duguen a terme. Així que hem articulat un sistema pel qual a partir del pròxim estiu, tots aquells municipis que així ho consideren podran tindre aquest material de la Diputació a través de la seua sol·licitud, mitjançant una instància que es regirà per unes bases que s’hauran de complir”.

La Diputació contempla les fires, fòrums i les jornades gastronòmiques com a eines necessàries de posicionament per a millorar el consum dels productes autòctons de la província, i la presència de la marca és clau per a identificar aquests productes.

“En les diferents reunions sectorials que mantenim periòdicament amb els productors ens transmeten la seua satisfacció pel bon resultat que donen aquestes fires en la venda i coneixement del producte”, ha indicat el diputat.
Per a finalitzar, la Diputació realitzarà impressió de material de promoció, amb cartelleria i difusió dels esdeveniments.