Diputació es reuneix en els ajuntaments per organitzar el programa de treball de FITUR

La Diputació de Castelló, a través del Patronat Provincial de Turisme, porta setmanes treballant per a aprofitar al màxim el gran aparador turístic, que li brindarà la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) entre els dies 17 i 21 del pròxim mes de gener. Amb aquest objectiu, el Govern Provincial ha iniciat una ronda de reunions amb tots els ajuntaments de la provincia, a fi de confeccionar de la forma més consensuada un possible pla de treball de cara al major esdeveniment d’aquestes característiques que se celebra a Espanya.

El vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha posat l’accent en la importància de “fer del diàleg el millor recurs a l’hora de confeccionar l’oferta turística provincial” que desembarcarà en aquest “gran espai d’oportunitats per als nostres municipis”. “El turisme és, sense cap dubte, clau per al creixement econòmic i de l’ocupació a Castelló i per açò volem sumar totes les sinergies per a aconseguir el màxim impacte en la fira. En definitiva, el que fem és conjuminar els esforços de tots els implicats per a confeccionar la millor oferta turística provincial en un dels majors aparadors del món”.

Per a açò, el Patronat provincial de Turisme, en col·laboració permanent amb l’Agència Valenciana de Turisme, disposarà d’un ampli espai en la fira “perquè tot ajuntament que vulga promocionar la seua marca turística i els seus encants, així com les empreses que vulguen comercialitzar els seus productes en la major fira del turisme nacional, puguen fer-ho amb les majors garanties d’èxit”, ha explicat Martínez.

La província realitzarà en Fitur, demostracions gastronòmiques, reunions de treball, un gran espai expositiu amb un video-wall i nombroses accions promocionals, que es materialitzarà en un pressupost de 5,4 milions d’euros “per a vendre la província com a destinació turística no solament a Espanya sinó en tota Europa”.

CatalanSpanish