Diputació fomentarà el turisme de Castelló a nivell nacional i internacional

La Diputació de Castelló vol potenciar la marca turística de la Província en sis fires nacionals i internacionals fins a finals d’any, per això iniciarà el dimecres en el Saló Nàutic de Barcelona dos intensos mesos de promoció turística per a seguir millorant resultats en 2018 i atraure a la província més visitants. Aquestes actuacions formen part del Pla de Màrqueting Turístic que la Diputació consensua amb empresaris del sector i municipis de la província.

El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “no baixem la guàrdia ni un minut per seguir posicionant Castelló entre els nostres potencials turistes i per a poder seguir donant bones notícies al que és un dels sectors econòmics més importants de la província. Ens fixem en aquells llocs que els empresaris ens marquen com a prioritaris per tenir característiques més interessants per al present i futur del nostre turisme”.

El vicepresident de Turisme ha constatat a més “el bon comportament del turisme provincial durant aquests dies. L’interior i la costa castellonenques han estat en nivells d’ocupació de fins al 90%. Açò vol dir que milers de persones ens han triat de nou per a una escapada de tres dies, i des de la Diputació hem disposat tots els recursos perquè així seguisca sent, i cada vegada vengen més i ens coneguen més turistes”.

En aqueix sentit, la Diputació ha dut a terme una important campanya de mitjans en l’àmbit nacional amb una inversió de 270.000 euros, i ha programat una rica oferta cultural i esportiva en els municipis castellonencs per a seguir enriquint l’oferta complementària de la destinació turística provincial.
La Diputació potenciarà Castelló com a destinació turística aquesta tardor per a incrementar el nombre de visitants la campanya de 2018.

ValenciàEspañol