24.6 C
Valencia

La Diputació abona 5,6 milions d’euros del Fons de Cooperació als municipis de Castelló

El president de la institució, José Martí, destaca que l'arribada d'estos recursos suposaran "un baló d'oxigen" per als ajuntaments durant l'emergència sanitària de la COVID-19.

- Publicitat -AVL

Els municipis de Castelló han rebut esta setmana la pràctica totalitat dels 5,6 milions d’euros amb els quals la Diputació Provincial participa en el Fons de Cooperació Municipal de la Generalitat.

El dia de hui, totes les localitats que han obtingut el vistiplau del Consell en complir les seues obligacions pressupostàries han ingressat la seua part corresponent, amb un total de 5,4 milions euros transferits. L’import restant s’efectuarà quan les localitats en espera complisquen amb tots els indicadors.

El president de la institució, José Martí, s’ha felicitat pel que considera “un baló d’oxigen” per als ajuntaments, que ara “disposaran de major liquiditat per a poder fer front a les adversitats de l’emergència sanitària de la COVID-19”.

Martí s’ha expressat així al recordar que “tenim el paper d’estar al costat dels nostres pobles, com així ho estem demostrant cada dia escoltant les seues demandes i ampliant les ajudes directes i l’autonomia municipal”.

A banda de l’aportació de la Diputació, el Consell doblarà esta quantia fins a arribar als 11,2 milions. El president ha assegurat que estem davant “d’una bona notícia” perquè “en els moments més difícils és quan majors ajudes necessiten els nostres municipis. Puc dir que va pagar la pena la dedicació i les moltíssimes hores invertides per a enllestir el pressupost de 2020 per a dotar de majors recursos als nostres pobles”. En situacions com la que vivim actualment, ha dit, “és quan es veu que és d’allò més necessari que els consistoris disposen de més recursos per a donar batalla des de primera fila als problemes de la societat”.

LA REDEFINICIÓ DEL PRESSUPOST DE 2020, EN MARXA

Cal destacar que l’equip de govern de la Diputació està ja immersa en la redefinició, partida per partida, de l’actual pressupost per a proveir de recursos el pla de xoc que haurà de reactivar l’economia provincial i donar resposta a les necessitats socials de la ciutadania castellonenca.

Martí ha agraït la celeritat del personal funcionari, dels caps de servei i del diputat d’Hisenda, Santi Agustí, perquè este nou pressupost estiga enllestit com més prompte millor.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,732FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a l’Eliana

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 104 persones malaltes

Benifairó de les Valls registra un brot de coronavirus per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 6 persones malaltes

Sumacàrcer registra un brot gran de coronavirus amb 15 casos

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat detecta tres brots de coronavirus a Ontinyent per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 233 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Castelló de la Plana per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià