La Diputació forma a 13.000 xiquets i persones majors en la prevenció d’incendis

La Diputació de Castelló ha format a prop de 13.000 xiquets i persones majors de la província a través de la quarta edició de la Setmana de la Prevenció d’Incendis que ha realitzat en col·laboració amb l’Associació Professional de Tècnics de Bombers (APTB) i la Fundació Mapfre.

Després d’haver conclòs aquesta marató de deu dies d’activitats de formació lúdiques i pràctiques en més d’una desena de municipis de la província, el balanç ha sigut molt positiu, amb xifres de rècord, doncs centenars de xiquets i majors han aprés a salvar les seues vides en cas d’incendis i a prevenir-los, a més de conéixer en primera persona els mitjans amb els quals treballen els bombers del Consorci Provincial.

Rovira  

El diputat de Bombers, Luis Rubio, ha explicat que “la Setmana de la Prevenció d’Incendis ha sigut molt bé acollida per tots, tant en els col·legis, com en les associacions i comerços que s’han visitat, la recepció ha sigut excel·lent. Sempre diem que el millor incendi és el que no es produeix, i la formació dels xiquets en aquest sentit és molt important, doncs estem formant als quals seran els adults del futur, perquè estiguen més sensibilitzats amb el tema de la prevenció i caminar cap a l’objectiu de zero víctimes en incendis”.

Cal tenir en compte que la Setmana de la Prevenció d’Incendis ha programat visites formatives a un total de divuit centres educatius de la província.

“Una de les activitats que ha tingut major seguiment ha sigut el Parc de la Prevenció, en aquest parc els assistents han gaudit d’exhibició de materials i vehicles del Consorci Provincial i de la Protecció Civil de Diputació, així com de les activitats de la Casa de Foc, un simulador d’incendis que ha servit per a entrenar a manejar-se en situacions de nul·la visibilitat”, ha explicat el diputat.

Entre les novetats d’aquesta edició, també s’ha ampliat la campanya de suport de l’esport d’elit a la Setmana de la Prevenció d’Incendis.

Al costat dels xiquets, les residències d’ancians i associacions de tot tipus també han sigut un altre dels públics priorita

PublicitatJuega Limpio Orihuela