Moliner i Martín Berasategui inauguren una multitudinària Fira de Turisme Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor

El pressupost de les obres ascendeix a 2,058 milions d'euros, finançats íntegrament pel Ministeri de Foment
Publicitat

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha inaugurat de la mà del huit estreles michelín i ambaixador de la marca Castelló Ruta de Sabor, Martín Berasategui, una multitudinària primera edició de la Fira de Turisme Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor. I és que la Diputació ha convertit el centre de la capital en un gran aparador de la riquesa, potencial i diversitat de la gastronomia provincial i el turisme gastronòmic.

Tal com ha assegurat el president Moliner després de visitar algunes de les casetes de productes al costat de Martín Berasategui, “l’experiència de compartir aquestes jornades de la nostra gastronomia al costat de Martín Berasategui està sent extraordinàriament gratificant. Nosaltres estem aprenent a fer les coses bé al costat de qui té huit estreles Michelin”.

PublicitatRovira  

Al costat del president i després de declarar-se un ferm defensor i fidel consumidor dels productes agroalimentaris de Castelló, el cuiner donostiarra ha assegurat que “part de la meua cistella de la compra és de Castelló, i Castelló Ruta de Sabor és l’enveja quan convide a la meua casa o en el meu restaurant a menjar, la qual cosa em toca la fibra. Per això porte Castelló Ruta de Sabor allí on estic”.

Gran participació en totes les activitats programades
La gran afluència de públic ha sigut una constant des de primera hora en la fira, amb una multitudinària participació en totes les activitats programades.

Centenars de persones han volgut estar presents durant la presentació de la fira per a conéixer a Martín Berasategui. El famós xef, que a primera hora ha acompanyat a Javier Moliner al Mercat Central de Castelló, ha compartit experiències amb les desenes de productors que estan participant en la primera gran mostra turística de Castelló Ruta de Sabor. És una cita que durarà hui tot el dia i fins a mitjana tard del diumenge.

El showcooking d’Armelle Cadalen, xef del Restaurant Bruno de Benicàssim ha sigut l’encarregat d’obrir una intensa activitat que s’ha mantingut en el recinte firal tot el dia. Li ha seguit la demostració de cocteleria amb productes Castelló Ruta de Sabor de Yeray Monforte.

Els més xicotets han tingut el seu protagonisme de la mà del Gremi de Forners de Castelló, i la nutrició amb la xarrada sobre productes de Castelló Ruta de Sabor a càrrec d’IS Dietistes. El tast d’oli AOVE Premium Castelló Ruta de Sabor a càrrec de Paloma Roure, tècnic en Olivicultura i Elaiotécnia ha sigut el millor fermall a una jornada en la qual la gastronomia de Castelló i el consum de productes autòctons ha pres el protagonisme en el centre de la ciutat. Demà a les 10.00 hores es reprendrà l’activitat.

PublicitatJuega Limpio Orihuela