viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació inaugura la I Fira de la Cervesa Artesanal Castelló Ruta de Sabor

La Diputació de Castelló reuneix des d’aquesta vesprada i fins diumenge que ve a la nit a cervesers i productors agroalimentaris de la província en la I Fira de la Cervesa Artesanal Castelló Ruta de Sabor, que té lloc en la Plaça Les Aules de Castelló.
El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha recorregut part de la fira aquesta vesprada, coincidint amb la seua obertura. “Reunim en un mateix espai a diferents productors de cervesa artesanal de la nostra província i a alguns dels millors i més representatius aliments de la nostra gastronomia. Tenim el millor rebost del mediterrani i amb iniciatives com aquesta, des de Castelló Ruta de Sabor, volem convertir als castellonencs en els millors ambaixadors dels productes de la nostra terra”.

Cal assenyalar que participen en la fira cinc productors de cervesa artesanal de Castelló, com són Castelló Beer Factory, Cervesa Montmirà, Badúm, Isanbeer i Canabeer.

La música en directe així com el ‘foodtruck’ amb menjar de Castelló Ruta de Sabor constitueixen al·licients complementaris a la rica varietat de cerveses artesanals elaborades en municipis de la província que ja es poden degustar.

Últimas noticias

Contenido relacionado