martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació inverteix 330.000 euros per a rescatar i millorar la Residència de la Tercera Edat de Cullera

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha visitat aquest dilluns la Residència de la Tercera Edat de Cullera, on les inversions per valor de 330.000 euros de la institució provincial han servit per a evitar el tancament en un centre social advertit per incompliment de la normativa vigent.

Rodríguez, acompanyat per l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, i els diputats Toni Gaspar i Mamen Peris, ha destacat que “aquest tipus d’actuacions demostren, d’una banda, la responsabilitat dels alcaldes i alcaldesses, i per una altra, l’aposta ferma d’aquesta Diputació per les polítiques per a les persones que habiten en els municipis valencians”.

La millora i manteniment de les instal·lacions de la Residència de Cullera ha constat de dues fases: una primera en la qual la Diputació va aportar 128.000 euros, i una segona en la qual el Consistori ha destinat part dels diners que ha percebut Cullera del Pla d’Inversions Sostenibles engegat per Jorge Rodríguez, 200.000 euros, per a completar els treballs que necessitava el centre i complir així amb la normativa.

L’alcalde, Jordi Mayor, ha agraït al president de la Diputació els canvis en la gestió de l’ens provincial, que han permès, entre altres actuacions en el municipi, la injecció definitiva per a “garantir la continuïtat d’un servei que quan vàrem arribar a l’ajuntament tenia una ordre de tancament”. En paraules de Major, “hem revertit la situació i els nostres majors tenen garantida l’assistència en una residència pública amb la tranquil·litat de saber que el servei tindrà continuïtat».

Últimas noticias

Contenido relacionado