06:02 - lunes, 26 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació invertirà 2,4 milions d’euros en millorar la seguretat en la CV-657 a Fontanars dels Alforins

Per a açò, el projecte inclou l’ampliació de la plataforma des dels 5,5 metres actuals fins als 8 projectats, la qual cosa permetrà dotar a la via de dos carrils de circulació de 3 metres cadascun, vorals d’1 metre a banda i banda i bermes de mig metre. Per a dur a terme l’actuació, la Diputació de València ha d’obtenir prèviament la titularitat dels terrenys adjacents, per la qual cosa aquesta mateixa setmana s’han iniciat els tràmits necessaris per a executar les expropiacions.

A més d’ampliar la calçada, està previst millorar el traçat en les quatre corbes que se succeeixen entre els quilòmetres 0,900 i 3,700, dotant-les d’un major ràdio per a millorar la seguretat vial. Aquestes actuacions, unides a la renovació del ferm i de la senyalització contribuiran a augmentar considerablement la seguretat en la circulació en una carretera que compta amb una intensitat mitjana de circulació de 500 vehicles al dia.

El President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha recordat que la institució provincial inverteix cada any en els més d’1.800 quilòmetres de la seua xarxa viària 40 milions d’euros “que van destinats a desenvolupar actuacions que el seu objectiu fonamental és dotar de major seguretat a la circulació de vehicles i persones i reduir la sinistralitat derivada de punts negres o trams conflictius”.

Últimas noticias

Contenido relacionado