15.7 C
Valencia

La Diputació de València protegeix l’Ermita del Remedio a Chelva

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, destaca "la reparació i adaptació de la zona per a minimitzar els riscos geològics".

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València ha actuat entorn de l’Ermita del Remedio en Chelva dins del programa d’eliminació de risc geològic, degut, a com explica la vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’Àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, “per una sèrie de despreniments que estaven produint desperfectes en la zona”.

El pressupost del projecte ha ascendit a 12.055,61 euros, sent adjudicat per un import de 9.649,75 euros, dels quals la Diputació subvenciona el 95% i l’Ajuntament de Chelva el 5%.

- Publicitat -

Els treballs, realitzats per l’empresa adjudicatària Trabajos en Vertical y Horizontal S.L., han consistit en el sanejament i neteja del talús, a més de la realització de cuneta per a recollida de pluvials, i la instal·lació de xarxa de cables i malla de triple torsió balonada al terreny.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,070FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València activa el teletreball per a la mitat de la seua plantilla

• L'objectiu de la corporació provincial, amb una plantilla de 1.200 treballadores i treballadors, és garantir els serveis que presta la institució preservant la salut del funcionariat

L’equip municipal de Benaguasil compleix quasi el 60% del seu programa electoral en any i mig de legislatura

Quan es compleix pràcticament any i mig des de l'inici de la legislatura, l'equip popular de Benaguasil liderat per l'alcalde i diputat provincial Ximo Segarra Castillo, fa balanç de la gestió duta a terme d'estos primers divuit mesos.

Benitatxell tampoc cobrarà l’ocupació de terrasses als bars durant 2021

• Es tracta d'una nova mesura per a pal·liar els efectes de la crisi del Covid-19, junt amb les ajudes als autònoms i xicotetes empreses

València destina 1,6M€ per a ajudar als establiments hostalers i de la restauració

Tots els establiments que van sol·licitar l'ajuda i compleixen els requisits s'han beneficiat de la subvenció per al suport al sector de la restauració

Sanitaris de l’UCI del General, desbordats per la falta de mitjans davant l’augment de casos COVID

La última víctima mortal portava 40 dies hospitalitzada. D'altra banda, personal de l'hospital denuncia que els obliguen a portar els EPIS de seguretat més hores de les recomanables perquè no hi ha prou material de protecció.
- Advertisement -

: Valencià