domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació i Mancomunitat de la Ribera Alta col·laboren en la realització d’un taller formatiu orientat a la gestió dels portals municipals

L’Àrea de Modernització i Administració Electrònica de la Diputació de València i la Mancomunitat de Municipis de la Ribera Alta han establert un marc de col·laboració per a la realització d’un taller formatiu d’ocupació vinculat a la gestió de la plataforma Portals municipals, que impulsa la mateixa corporació provincial. Així s’ha acordat durant la reunió de treball mantinguda pel diputat de Modernització, Ivan Martí, amb el president de la Mancomunitat, Txema Peláez, i el gerent d’aquesta mateixa entitat.

En concret, la Diputació de València sufragarà un professor encarregat d’aportar als participants, nocions en la gestió de la plataforma de Portals municipals, i que comptarà amb el suport de l’oficina del projecte durant el període de duració del curs. El taller s’impartirà al voltant de sis sessions, que es desenvoluparan entre finals del mes d’abril i principis de maig. Amb aquesta proposta es pretén capacitar els participants en el taller en l’àmbit de la gestió i l’administració dels portals webs municipals adherits al projecte impulsat per la mateixa Diputació de València.

El diputat de Modernització, Ivan Martí, ha destacat que aquesta «constitueix la primera col·laboració de caràcter formatiu que establim amb les Mancomunitats de Municipis adreçada a la familiarització i ús de la plataforma Portals municipals», encara que ha avançat «la nostra absoluta disposició a poder ampliar en el curt i mitjà termini aquest treball formatiu conjunt amb la resta de municipis i comarques de la demarcació de València», ha indicat.

Així mateix, Ivan Martí ha incidit en què des del departament que dirigeix «és una de les nostres prioritats invertir en la modernització dels ajuntaments, i per aconseguir-ho no solament resulta imprescindible disposar dels recursos tècnics i dels equips necessaris, sinó també d’un capital humà qualificat i coneixedor de les possibilitats que atorguen les eines informàtiques per poder emprar-les d’una forma més eficaç i millorar la qualitat dels serveis que es presten a la ciutadania», ha apuntat.

El diputat també ha assenyalat que mitjançant aquest tipus d’iniciatives formatives «aconseguim fer un pas més en el procés de modernització que estem portant a terme des de la Diputació, i que té per objectiu respondre a les necessitats de la societat actual», ha conclòs.

Últimas noticias

Contenido relacionado