Diputació manté la seua aposta pel ciclisme i la Volta a la Comunitat

La diputada d’Igualtat, Joventut i Esports de la Diputació de València, Isabel García, i la titular del Patronat de Turisme, Pilar Moncho, han participat en la presentació de la 69a edició de la Volta a la Comunitat Valenciana, que ha tingut lloc en el Mercat Central de València. La ronda valenciana, consolidada com una de les carreres més atractives del calendari ciclista nacional, comptarà un any més amb la implicació de la Diputació, que participa en l’organització amb 70.000 euros aportats per les àrees d’Esports i Turisme.

En paraules d’Isabel García, “la Diputació demostra una vegada més la seua aposta decidida pel ciclisme, un esport participatiu que fomenta la Igualtat i els valors del sacrifici i del treball en equip, els quals coincideixen amb els quals tractem de prioritzar en la gestió d’aquesta institució”.

La carrera partirà des de la localitat castellonenca d’Orpesa el dimecres 31 de gener i finalitzarà en la Plaça de l’Ajuntament de València el diumenge 4 de febrer, després de superar una contrarellotge per equips a Calp, travessar localitats com Bétera, Albuixec, el Poble Nou de Benitatxell i Paterna, i pujar a Las Canteras de Cocentaina.

Entre els equips participants destaquen referents de l’escamot internacional com el Sky, el Lottoel Astana o el Katusha, al costat d’uns altres com l’Euskadi, la Caixa Rural i el Cofidis. En la passada edició, prop de 14 milions d’espectadors van seguir alguna de les etapes de la ronda valenciana, la qual cosa demostra el creixent impacte d’una ronda que compta amb la Diputació de València entre els principals patrocinadors.