05:03 - lunes, 4 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació millora la intersecció d’accés al poligon Font de l’Om entre Venta Cabrera i Montserrat

La Diputació de València, a través de l’àrea de Carreteres, ha iniciat els tràmits per a millorar la intersecció que existeix actualment en la CV-405 entre Venta Cabrera i Montserrat a l’altura del quilòmetre 12,340. “Es tracta d’un tram amb una alta intensitat de trànsit diari, per la qual cosa des de l’àrea de Carreteres acondicionarem la via per a millorar el servei”, ha destacat el diputat responsable de l’àrea, Pablo Seguí.

Per aquesta via passen cada dia més de 10.000 vehicles. L’objectiu de l’obra és augmentar la seguretat de la intersecció actual que dóna accés al polígon industrial de la Font de l’Om mitjançant l’execució d’una intersecció en ‘T’ amb carril central d’emmagatzematge i espera per a poder efectuar amb seguretat els girs a esquerres i amb la regulació mitjançant illetes dels diferents moviments dels vehicles.

L’actuació que es durà a terme també tancarà l’actual camí d’accés a la urbanització Maset del Pou, l’entrada del qual s’efectuarà a través de la nova intersecció que es executarà. Aquesta remodelació tindrà un cost de 198.684,27 euros. L’acció es suma a altres iniciatives similars de l’àrea de Carreteres, que té com un dels seus eixos principals d’actuació la preservació de la seguretat viària en la xarxa provincial.

Últimas noticias

Contenido relacionado