La Diputació portarà a Castelló el mundial de motocròs el 24 i 25 de març de 2018

El Mundial de Motocròs se celebrarà a Castelló, que deixarà un impacte en la província de 10 milions d'euros, segons la Diputació.

AVL

La Diputació de Castelló portarà a Castelló el mundial de motocròs durant els dies 24 i 25 de març de 2018. Aquesta competició posicionarà a la província entre les millors destinacions internacionals per a la pràctica d’aquest esport, que explica en la província amb el circuit de Vilafamés com un dels seus màxims exponents.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha destacat en la presentació d’aquest campionat que “ja comença a convertir-se en una tradició, que durant aquests últims dies de l’any anunciem la base del calendari esportiu de 2018, en el qual organitzarem més de 300 competicions com a part del nostre programa Castelló Escenari Esportiu. Aquesta competició mundial serà la guinda a un complet exercici esportiu, que permetrà que Castelló siga més protagonista que mai en el món gràcies a consolidar-se com a plataforma esportiva”.

Les previsions de la Diputació, apunten al fet que un total de 25.000 persones de tot el món coneguen la província des d’aqueix divendres fins al diumenge, amb un impacte econòmic d’uns 10 milions d’euros. “A més, el món del motor té molta projecció televisiva, una repercussió que cal sumar a l’important impacte directe d’allotjaments per equips”.
Finalment, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha valorat “la importància d’aquest campionat perquè Castelló tinga rellevància internacional. És molt important que la gent conega l’elevada tornada que té esport des de la perspectiva turística tal com estem comprovant a Castelló amb la important aposta que ha pres en aqueix sentit”.

Precisament el president Moliner ha agraït a la Generalitat el seu suport a aquesta competició perquè puga celebrar-se a Castelló. “De la suma d’esforços, que entre tots estem fent, resultarà un gran esdeveniment del qual es beneficiarà la ciutadania de Castelló. Perquè si bé és cert que Castelló avui es reivindica com a gran plataforma esportiva, quan comptem amb ajuda, com en aquest cas, el nostre potencial es multiplica”.

- Advertisement -
CatalanSpanish