9.2 C
Valencia

Diputació finalitza les obres de seguretat viària del Camí de la Canà

El diputat de Carreteres, Santi Pérez, anuncia que han culminat els treballs d'ampliació de les cunetes i d'eliminació de la vegetació.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Diputació de Castelló ha finalitzat les obres de seguretat viària en el Camí de la Canà, pressuposades en 150.000 euros, que estaven pendents d’executar des de 2017. Es tracta d’una via que discorre pels termes municipals de Morella, Cinctorres i Castellfort, molt utilitzada per les conductores i els conductors dels pobles de la riera dels rius Bergants i Cantavieja.

És una informació oferida pel diputat provincial de Carreteres, Santi Pérez, qui ha recordat que amb la posada en servei d’esta via “es dona satisfacció a una històrica reivindicació dels ajuntaments de la zona, i es culmina un procés afavorit a la fi de 2015 per la llavors Conselleria d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, que es va materialitzar en un acord de col·laboració entre la mateixa conselleria i la Diputació de Castelló per a l’execució de les obres”.

“Era necessari modificar l’amplària del vial, que en algunes parts resultava molt estret i l’acord va ser que la Generalitat executaria el traçat més pròxim a la CV-135 i la Diputació el més pròxim a la CV-12. No obstant això, encara que la conselleria va finalitzar la seua part en 2017, l’anterior equip de govern de la Diputació va deixar sense executar la seua, a pesar que va ser inclosa en els pressupostos de la institució provincial de 2018 i 2019”.

La nova majoria va entendre que es tractava d’una anomalia que calia resoldre, raó per la qual «res més accedir al govern de la Diputació, a mitjan any passat, ens vam posar a la feina per a executar els treballs pendents». És una actuació que ja ha finalitzat “malgrat les moltes dificultats afegides amb les quals ens hem anat trobant, com el temporal Gloria de gener i la posterior pandèmia del coronavirus”.

- Publicitat -

«El que hem fet és millorar les cunetes, sobretot en les corbes més perilloses, per a fer-les xafables, ampliant la seua amplària, segons trams, entre un metre i un metre i mig». Són treballs que permeten «augmentar la visibilitat de manera considerable i, en conseqüència, la seguretat viària» perquè «amb la intensa neteja silvícola realitzada s’ha eliminat gran part de la vegetació invasiva del vial que hi havia en les cunetes».

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,340FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Alcora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Així serà el Nadal per als valencians: reunions de 10 persones i mobilitat els dies importants

El Consell vol evitar que Nadal, Cap d'Any i Reis desemboquen en una tercera onada de contagis.

Vila-real instal·larà les dues primeres bases d’aparcament i càrrega de patinets elèctrics com a prova pilot

L'Ajuntament de Vila-real ha adquirit, a través de l'àrea de Mobilitat de la Regidoria de Territori, dues bases d'aparcament i càrrega per a patinets elèctrics que s'instal·laran a manera de prova pilot per a donar resposta al creixent ús d'aquests Vehicles de Mobilitat Personal (VMP).

Benicàssim encén el Nadal

L'encesa de l'enllumenat nadalenc marca l'inici de la campanya

Les empreses ondenses confien en l’agència d’inserció laboral per a cobrir més de 150 ocupacions

L'Ajuntament d'Onda inverteix 588.319,94 € per a reforçar el servei, augmentar la formació i les ajudes directes per a la contractació dels veïns d'Onda

Nules dona la benvinguda al Nadal amb l’encesa de l’arbre i l’enllumenat decoratiu

Es dona visibilitat a l’espot “Som la Llum del Nadal” amb el que es vol promocionar les compres al comerç local
- Advertisement -

: Valencià