27.4 C
Valencia

Diputació finalitza les obres de seguretat viària del Camí de la Canà

El diputat de Carreteres, Santi Pérez, anuncia que han culminat els treballs d'ampliació de les cunetes i d'eliminació de la vegetació.

- Publicitat -AVL

La Diputació de Castelló ha finalitzat les obres de seguretat viària en el Camí de la Canà, pressuposades en 150.000 euros, que estaven pendents d’executar des de 2017. Es tracta d’una via que discorre pels termes municipals de Morella, Cinctorres i Castellfort, molt utilitzada per les conductores i els conductors dels pobles de la riera dels rius Bergants i Cantavieja.

És una informació oferida pel diputat provincial de Carreteres, Santi Pérez, qui ha recordat que amb la posada en servei d’esta via “es dona satisfacció a una històrica reivindicació dels ajuntaments de la zona, i es culmina un procés afavorit a la fi de 2015 per la llavors Conselleria d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, que es va materialitzar en un acord de col·laboració entre la mateixa conselleria i la Diputació de Castelló per a l’execució de les obres”.

“Era necessari modificar l’amplària del vial, que en algunes parts resultava molt estret i l’acord va ser que la Generalitat executaria el traçat més pròxim a la CV-135 i la Diputació el més pròxim a la CV-12. No obstant això, encara que la conselleria va finalitzar la seua part en 2017, l’anterior equip de govern de la Diputació va deixar sense executar la seua, a pesar que va ser inclosa en els pressupostos de la institució provincial de 2018 i 2019”.

La nova majoria va entendre que es tractava d’una anomalia que calia resoldre, raó per la qual «res més accedir al govern de la Diputació, a mitjan any passat, ens vam posar a la feina per a executar els treballs pendents». És una actuació que ja ha finalitzat “malgrat les moltes dificultats afegides amb les quals ens hem anat trobant, com el temporal Gloria de gener i la posterior pandèmia del coronavirus”.

«El que hem fet és millorar les cunetes, sobretot en les corbes més perilloses, per a fer-les xafables, ampliant la seua amplària, segons trams, entre un metre i un metre i mig». Són treballs que permeten «augmentar la visibilitat de manera considerable i, en conseqüència, la seguretat viària» perquè «amb la intensa neteja silvícola realitzada s’ha eliminat gran part de la vegetació invasiva del vial que hi havia en les cunetes».

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,677FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.
- Advertisement -

: Valencià