La província tanca el mes d’agost amb una ocupació per damunt del 90% en costa i 85% a l’interior

El turisme nacional de Madrid, Comunitat Valenciana, Catalunya, Aragó i País Basc ha encapçalat els rànquings d'ocupació

La província de Castelló tanca el mes d’agost amb uns magnífics resultats en ocupació hotelera després de confirmar una ocupació lleugerament superior al 90% en els allotjaments de la costa, mentre que s’ha aconseguit el 85% als hotels de l’interior.

Les dades recaptades pel Patronat Provincial de Turisme, organisme dependent de la Diputació de Castelló, confirmen la consolidació d’altes xifres d’ocupació a la província després de set anys de creixements continuats.

Estes dades similars, encara que una mica millors que els de l’any passat, mantenen les bones previsions per a 2018 després de la tendència ascendent dels primers mesos de l’any en els establiments hotelers, així com la intensa activitat registrada durant este estiu.

“El treball desenvolupat per tot el sector turístic amb el suport de la Diputació permet aventurar un escenari optimista per a confirmar 2018 com l’any del turisme a la província”, ha assegurat Andrés Martínez, vicepresident i diputat responsable de Turisme.

Madrid, Catalunya, Aragó i País Basc han sigut els llocs de procedència dels turistes per als hotels de la costa, destacant els residents de la mateixa Comunitat Valenciana com a principal comprat emissor per als allotjaments de l’interior. Precisament, s’ha percebut certa tendència d’allotjament de llarga estada en algunes zones de l’interior, alguna cosa que qualifiquen de nou els empresaris hotelers.

De fet, a l’interior s’han confirmat que els entorns de Morella i Montanejos han tingut pràcticament el 100% d’ocupació durant el mes turístic per excel·lència. En això ha influït evidentment el Sexenni, que hi ha finalitzat aquest dilluns després d’omplir hotels, restaurants i comerços de Morella i molts municipis dels Ports.

Generar millor oferta complementària amb #ElVeranodetuVida
La Diputació ha ajudat als municipis i sector turístic de la província a consolidar l’ocupació turística del mes d’agost amb una ambiciosa programació d’oferta complementària que abasta fins a un centenar d’esdeveniments culturals, esportius i musicals.

I és que la campanya del Govern Provincial ‘L’Estiu de la teua Vida’ està vertebrant durant estes dates desenes d’activitats que contribueixen a dinamitzar al màxim els municipis de la província. Això, unit a l’intens treball promocional que ha dut a terme la Diputació durant els mesos previs a la temporada estival, ha contribuït a fer d’estos mesos de juliol i agost dels millors per al turisme castellonenc.

“Mai havíem pogut destinar tants recursos al turisme com enguany i això contribueix a millorar el comportament turístic a la nostra província. Hem articulat un ambiciós programa d’activitats que al costat de la posada en valor del nostre patrimoni natural i cultural està revertint en un millor comportament turístic i consolidarà les ja positives xifres d’ocupació turística als nostres pobles”.

ValenciàEspañol