El treball promocional de la Diputació contribueix al fet que els hotels de l’interior aconseguisquen el 90% d’ocupació per a cap d’any

El Patronat Provincial de Turisme també confirma que l'ocupació en els allotjaments de costa rondarà el 85%

Els establiments turístics de la província de Castelló preveuen una ocupació mitjana del 90% a l’interior per al cap d’any, arribant a la total ocupació en alguns municipis turístics. En la costa, tenint en compte els pocs establiments que hi ha oberts en estes dates, se supera el 60% d’ocupació en la major part de les destinacions, aconseguint el 85% d’ocupació en Nit de cap d’any.

Així ho confirma l’enquesta telefònica realitzada pels tècnics del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació que apunta a més al fet que els hotelers assenyalen un lleuger increment en preu, la qual cosa millora sensiblement la rendibilitat de les empreses d’allotjament turístic.

El vicepresident provincial i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha assegurat que “mantindre una activitat significativa durant estes dates és important per al nostre turisme. Estes xifres avalen el treball promocional que estem realitzant des de la Diputació en els mercats de proximitat, intentant posicionar la nostra província com a destinació preferent d’aquells turistes que ens tenen a prop, fins i tot entre els propis castellonencs”.

En eixe sentit, Martínez s’ha mostrat convençut que “cada vegada són més els castellonencs que decideixen fer una escapada a l’interior per a celebrar la Nit de cap d’any amb amics o familiars, i per a nosaltres eixe augment del consum intern és molt important. De fet, bona part de les nostres campanyes promocionals de proximitat es dirigeixen a donar a conéixer entre els propis castellonencs els grans atractius que té el nostre territori per a gaudir d’ell en el nostre temps lliure amb multitud d’experiències”.

Amb un pressupost rècord de 5.511.149,74 euros, el Govern Provincial donarà un altre empenyiment decisiu al turisme provincial durant l’any vinent, plasmant en eixos comptes de rècord la seua prioritat pel desenvolupament turístic com a generador de noves oportunitats als pobles, en haver augmentat la seua inversió un 106% en els últims set anys.

CatalanSpanish