Els vídeos del reconeixement del Dia de la Província de la Diputació exalten l’orgull de pertinència a Castelló

El Govern Provincial emet en els seus canals de Xarxes Socials aquestes distincions en forma de vídeos de cada personalitat.

533

La Diputació fa viral l’orgull de pertinença a Castelló a través d’una sèrie de cinc vídeos corresponents als reconeixements que lliurarà el pròxim 3 de març amb motiu de la celebració del Dia de la Província. Així, el Govern Provincial està emetent en els seus perfils de Xarxes Socials aquestes distincions en forma de breus vídeos de poc més de dos minuts de durada que valoren la trajectòria de cadascuna de les persones i entitats reconegudes amb les distincions provincials. L’abast i el bon acolliment dels vídeos ha sigut tal, que ja són més de 75.000 persones les que han visualitzat aquestes peces audiovisuals.

El vicepresident primer de la Diputació, Vicent Sales, ha assegurat que “aquesta iniciativa és una forma de sumar a aqueixa labor de reconeixement i valorada del talent dels castellonencs com el millor actiu que té aquesta província única. Acostem a tots els ciutadans la trajectòria, el treball i l’esforç d’aquestes persones o entitats castellonenques, que han aportat valor al nostre territori per a seguir consolidant-ho com el millor lloc en el qual viure”.

En eixe sentit, Sales ha explicat que “des d’un punt de vista molt humà, acostem el caràcter de cadascun dels distingits amb una breu entrevista que ens revela a més el que la província significa per a ells. És interessant comprovar com para tots és un orgull ser de Castelló”.

Cal recordar que a través d’aquests reconeixements es premiaran extraordinaris i rellevants serveis prestats a la província per persones individuals, corporacions i entitats en les més diferents facetes.

Reconeixement i orgull de pertinença
La Diputació de Castelló farà del dissabte 3 de març, Dia de la Província de Castelló, la data més important de l’any per a reconéixer el talent i treball dels castellonencs així com mostrar l’orgull de pertinença a la província per part de tot un poble.

Enguany la Diputació de Castelló concedirà l’Alta Distinció de la Província al Vila-real Club de Futbol pel seu ser molt més que un exemple esportiu i empresarial i portar la promoció dels valors de Castelló per tot el món. Per la seua banda, el director del Museu Regna Sofia Manuel Borja-Villel, l’esportista Ariadna Edo, el productor Fernando Bovaira i el doctor Miguel Medina Candel amb Youcanyolé seran distingits el pròxim 3 de març en la solemne celebració del Dia de la Província amb el mèrit a les Arts, Esports, Innovació i Solidaritat, respectivament.