15:12 - miércoles, 6 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació participa en la jornada de treballadors socials de la Ribera Alta

La diputada d’Inclusió Social, Rosa Pérez Garijo, ha participat en la Jornada per a Treballadors Socials de la comarca de la Ribera Alta, en el marc del nou model de serveis socials promogut per la Diputació de València en col·laboració amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives.

Durant l’acte realitzat en la casa de la cultura de Montserrat, han participat el cap de secció dels Programes d’Inclusió social de Diputació, Francisco Andrés Arseguet, l’alcalde de Montserrat Josep Maria Mas, el tinent d’alcalde Ramón Cervero i el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Peláez. “La qüestió fonamental és reduir la burocràcia i que els tècnics puguen demanar les ajudes a la Diputació en un únic conveni”, ha remarcat la diputada.

Per la seua banda, el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta i també alcalde de Sumacàrcer, Txema Peláez, ha donat especial importància a la participació de les comarques en l’elaboració de la nova llei de serveis socials. “El nou model necessita la participació de tots els actors”. Així mateix, Peláez ha avançat la realització d’un estudi amb la Mancomunitat com a “banc de proves”. El projecte d’investigació realitzat per la Diputació, en col·laboració amb la Generalitat i la Universitat de València, estudiarà els indicadors socials de la regió per a conèixer les polítiques més necessàries.

Últimas noticias

Contenido relacionado