‘Castelló Escenari Esportiu’ tindrà set grans competicions amb el reforç de la Diputació i el Club d’Atletisme Platges de Castelló

La Diputació de Castelló i el Club d’Atletisme Platges de Castelló conjuminen esforços per a reforçar la província com el millor escenari esportiu a través de set grans competicions que tindran lloc durant tot l’any, les ja celebrades Cross Ciutat de Castelló, el Campionat d’Espanya de Marxa i la II Jornada Lliga Divisió d’Honor Femenina, i les que queden per celebrar com el Campionat d’Espanya Cadet, el Gran Premi Diputació de Castelló, la final de la Lliga Divisió d’Honor Femenina i la Copa d’Europa de Clubs Júnior Femení i Masculí.

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha rebut a una delegació d’esportistes i tècnics del club, als quals ha felicitat després de concloure una extraordinària participació en la Copa d’Europa de Clubs a Birmingham.

“Conjuminem esforços amb una formació esportiva en la qual tant esportistes com a tècnics, millor exporten per tot el món els millors valors de la província de Castelló. Estem molt orgullosos de la seua trajectòria i quina millor manera que continuar col·laborant per a organitzar grans competicions que vinculen els millors valors del Platges a la província com a seu de competicions”, ha indicat el president.

I és que la brillant trajectòria esportiva d’aquest club castellonenc li ha portat a acumular set podis consecutius de l’equip absolut en aquesta categoria i 15 de l’equip júnior masculí i femení. En aquesta edició de l’europeu van participar un total de 22 atletes.

CatalàEspañol