15:12 - sábado, 2 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació porta la cultura de l’emprenedoria a tots els racons de les comarques valencianes

“L’objectiu és que d’aquests dies plens d’idees i propostes sorgisca la llavor de la innovació i l’emprenedoria en el teixit social i econòmic valencià”. Són paraules del diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, qui durant deu dies ha recorregut més de 400 quilòmetres acompanyant als 12 municipis valencians que han organitzat actes amb motiu de la Startup Europe Week, una iniciativa per a donar a conéixer línies de finançament europeu, especialment les associades a la innovació i l’emprenedoria.

Alaquàs, Chera, Sueca, Canals, Torrent, Ontinyent, Vallada, Quart de Poblet, Alboraig, Paiporta i Xirivella han sigut els municipis que s’han unit a aquesta proposta, arribant a una població del voltant de 300.000 habitants. Al llarg d’aquests dies s’han dut a terme sessions de presentació de projectes europeus, així com d’accions locals específiques, informació sobre accés a recursos financers i networking, entre altres accions.

“La idea ha sigut que cada dia, en diversos pobles alhora, es vagen fent actes per a conéixer eixa línia que Europa té, que és acostar el finançament als emprenedors i a les startups”, ha assenyalat el diputat. D’aquesta manera, la Diputació de València ha abanderat l’acostament de la cultura emprenedora en tota la província, amb un total de 12 actes, la qual cosa converteix a la regió en “un dels espais geogràfics que més municipis ha mobilitzat”, segons ha assenyalat Nofuentes.

Últimas noticias

Contenido relacionado