Diputació convoca nova edició del Premi de Teatre Breu en Valencià “Evarist Garcia”

El termini de presentació de treballs romandrà obert fins al pròxim 15 de setembre. El certamen compleix la seua vint-i-unena edició i compta amb una dotació de 3.000 euros.

La Diputació d’Alacant ha convocat una nova edició del Premi de Teatre Breu en Valencià “Evarist Garcia”. El guardó, que arriba enguany a la seua XXI edició, està dotat amb 3.000 euros.

Les persones interessades a participar en aquesta iniciativa ja poden presentar els seus treballs en format digital en la seu electrònica de la Diputació a través del tràmit “Cultura. Sol·licitud inclusió en la convocatòria del Premi de Teatre breu en valencià Evarist Garcia”. El termini d’admissió conclourà el dia 15 de setembre.


La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, ha animat a la participació “en un certamen destinat a estimular als autors de literatura valenciana i a homenatjar la contribució realitzada en aquest sentit per Evarist García perquè no quede en l’oblit”.
El jurat estarà compost per un representant de la institució provincial i un altre de la conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, així com per personalitats rellevants i vinculades al món teatral i la literatura.


El Premi “Evarist Garcia”, que organitzen conjuntament la Diputació d’Alacant i la Conselleria, va ser creat l’any 2000 a fi de fomentar la cultura i impulsar el teatre en valencià. L’any passat van concórrer un total 16 obres i l’escriptor Jordi Peidro i Torres es va alçar amb el guardó amb el seu llibre Dos Mons.

CatalàEspañol