6.9 C
Valencia

Diputació conclou a Bilbao i Saragossa la promoció turística en fires abans de l’estiu

Martínez: "Aprofitem totes les oportunitats d'estos mercats per aconseguir un estiu de rotund èxit turístic"

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Diputació de Castelló participa en els pròxims dies en dos de les fires turístiques de referència per al mercat nacional com són Expovacaciones de Bilbao, que conclou hui, i Aratur a Saragossa que es desenvoluparà de l’11 al 13 de maig. Ambdues accions promocionals formen part del Pla de Màrqueting Turístic consensuat amb l’empresariat i els municipis de la província i s’emmarquen en l’esforç de la Diputació per seguir millorant l’arribada de turistes nacionals als municipis de la província. Tant és així que estes dos fires conclouran la preparació de la temporada estival en este tipus d’esdeveniments promocionals, sent un total de huit en els quals ja ha participat la institució al nostre país dels 14 en els quals concorrerà en l’àmbit nacional durant 2018.

El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha explicat que “aproximadament el 80% dels nostres visitants procedeixen del nostre país, i la major part d’ells ens escull per gaudir de les seues vacances d’estiu. A pesar que treballem per diversificar el nostre turisme i desestacionalitzar l’activitat durant tot l’any no podem girar l’esquena a esta realitat i treballem per aprofitar totes les oportunitats que ens obre ser una destinació preferent entre els mercats aragonés i basc”.

En este sentit, Martínez ha assenyalat que “portem des de principis d’any augmentant l’activitat turística respecte a l’exercici passat, amb més turistes que arriben a la nostra província, i seguirem treballant perquè l’estiu siga de rècord per a un sector que pot generar moltes oportunitats laborals i de desenvolupament als nostres pobles”.

Més turistes nacionals

- Publicitat -

En este sentit, 2017 va suposar per a la província augments de turista nacional en pràcticament totes les procedències, destacant un augment de l’11,84% els turistes madrilenys. Per la seua banda els procedents de la mateixa Comunitat Valenciana van augmentar un 4,48%, mentre que els procedents de Catalunya es van mantenir o van experimentar un lleuger descens menor a l’1%.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,557FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià