La Diputació, com a part de Castelló Escenari Esportiu, impulsa el ‘Rallye de la Ceràmica’

La Diputació de Castelló impulsa el ‘Rallye de la Ceràmica’, que tindrà lloc el pròxim cap de setmana en les carreteres de la província, com a part del seu programa de turisme esportiu Castelló Escenari Esportiu. Així, el Govern Provincial recolza aquesta prova ja tradicional en el calendari esportiu de Castelló i que comptarà en la seua edició de 2018 amb un total de quatre trams i 352 quilòmetres, d’ells 114 cronometrats.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, s’ha reunit aquest matí amb el director de la carrera, Emilio Marmaneu, amb qui ha contrastat els detalls d’aquesta cita amb el motor. “El rallye de la ceràmica s’ha convertit ja en un clàssic en les nostres carreteres, que atrau desenes de persones als nostres pobles i que contribueix a posicionar també la província com el millor escenari esportiu per a aquesta disciplina”.

Cal tindre en compte que aquesta cita esportiva celebra enguany la seua vint-i-novena edició. És puntuable per al Campionat Regional de Rallyes de la Comunitat Valenciana.

CatalanSpanish