16.5 C
Valencia

La Diputació de Castelló obri el termini per a demanar la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics

Garcia: "Impulsarem la mobilitat sostenible també a l'interior per assegurar que tots els municipis puguen afrontar el repte climàtic".

- Publicitat -AVL

La Diputació de Castelló ha aprovat i publicat al BOP les bases perquè els municipis sol·liciten durant el pròxim mes de gener de 2020 la dotació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics. Les subvencions compten amb un pressupost total de 180.000 euros que es destinarà a cobrir tant l’adequació del terreny com la instal·lació del punt de recàrrega «semi ràpid». En finalitzar l’obra, serà competència municipal la gestió i manteniment del servei.

El diputat provincial de Renovables, Ignasi Garcia, ha assenyalat que «l’aposta pel vehicle elèctric té l’objectiu de facilitar una mobilitat menys contaminant també a l’interior, reduir l’empremta de CO2 i combatre l’efecte hivernacle». Igualment, Garcia ha explicat que la xarxa d’electrolineres «tindrà en compte als pobles més menuts i afavorirà el sector turístic de totes les comarques de Castelló».

El procediment de concessió de les subvencions es tramitarà en règim de concurrència competitiva i es tindran en compte factors com la pertinença a parc natural, l’interés turístic de la localitat i l’oferta d’allotjament i restauració. En cas d’empat en la puntuació, es beneficiarà a aquelles poblacions amb menys habitants. La presentació de sol·licituds i documentació annexa ha de fer-se per via telemàtica a través de la seu electrònica de la Diputació (https://dipcas.sedelectronica.es/).

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,813FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Albocàsser suma un altre brot amb 15 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 15 positius (asimptomàtics o no)

Detectat un nou brot de coronavirus a Nules per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d'informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Sanitat registra 613 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana

Per províncies, la distribució de nous contagis és la següent: 34 a Castelló, 160 a Alacant i 419 a la província de València

El PSOE vota en contra de restablir els Rodalia a Castelló

• Els socialistes rebutgen al Senat la proposta del PP que sol·licita recuperar les freqüències davant els col·lapses que s'estan produint en Castelló

Mor Quino, el creador de Mafalda

Les històries de Mafalda s'han traduït a quinze idiomes i s'han publicat en diaris i revistes de tot el món.
- Advertisement -

: Valencià