9.8 C
Valencia

Diputació reedita el seu innovador programa de visites guiades a les exposicions de les Aules

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Diputació reeditarà aquest mes de gener el seu innovador programa de visites guiades a les exposicions de les Aules després del gran èxit d’acolliment que han registrat les cinc sessions de la seua primera edició. Aquest cicle del Govern Provincial, ‘RESSÒ Experiències’, ha aconseguit ja acostar l’art exposat en l’Espai Cultural Obert a 250 persones que han conegut totes les intimitats de les col·leccions exposades, consolidant-se aquesta opció com una proposta cultural més a la capital de la Plana.

El vicepresident de la Diputació i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha anunciat que “després de la bona resposta del públic, anem a continuar amb aquest cicle de visites guiades reprenent-ho el pròxim 13 de gener. Ha estat la primera vegada des del seu naixement que la sala de la Diputació, emplaçada a la cèntrica plaça de les Aules, té un programa de visites guiades paral·lel al seu calendari expositiu, i l’experiència està sent molt positiva. RESSÒ Experiències és una manera de lligar a l’artista amb el públic a través de l’obra d’art”.

En aquest sentit, Sales ha posat l’accent que “és un projecte pensat no solament per als veïns i veïnes de la província, sinó també per a les persones que trien Castelló com a destinació turística, una forma de sumar oferta cultural a la ciutat de Castelló de la manera més atractiva possible pel qual ens visita”.

Properes sessions
Coincidint amb l’obertura aquesta mateixa setmana de l’exposició ‘De la Terra’, de Miguel Dolz, RESSÒ Experiències reprendrà les seues sessions el pròxim 13 de gener a les 12:00 hores, continuarà el dia 18 de gener a les 10 hores i conclourà el 23 de gener a les 18 hores.

- Publicitat -

Calendari versàtil per arribar al màxim de públics
El programa RESSÒ Experiències ha mantingut en la seua primera edició un calendari versàtil que busca cobrir al màxim els perfils tan plurals de públic. Per això ha combinat els horaris de matí amb els de tarda i dissabtes al matí. A més hi ha hagut visites reservades a la didàctica on escolars, associacions i col·lectius de persones majors podran gaudir del seu RESSÒ Experiència.
El programa està dirigit i coordinat per l’especialista en art i patrimoni, Patricia Mir, qui hi ha comissariat un important nombre d’exposicions, és autora de llibres i publicacions d’art i posseeix una dilatada experiència en recorreguts guiats des de fa més d’una dècada.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,637FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià