15:03 - viernes, 1 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació reobri les vies afectades pel temporal i comença a reparar els danys registrats en les carreteres

L’àrea de Carreteres i Infraestructures de la Diputació de València dóna per finalitzada la situació d’emergència pel temporal i fa un balanç positiu de la situació en la xarxa viària provincial, on es troben obertes al trànsit la totalitat de les carreteres. El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, ha explicat que “ara estem reparant els danys causats en diverses carreteres de titularitat de la Diputació perquè aquests no afecten ni a la seguretat ni a l’ús diari d’aquestes vies”.

En la jornada del dilluns, es van veure afectades principalment algunes carreteres de la Demarcació d’Utiel-Requena, molt especialment la CV-391 de Requena a Villar de Olmos, amb acumulació de neu entre el punt quilomètric 20 i el 30. El llevaneu va passar en un parell d’ocasions i la carretera no va arribar a tallar-se al trànsit.

En la demarcació de Villar del Arzobispo diverses carreteres van quedar afectades per la neu i aquesta va ser retirada durant el matí. Les vies amb majors complicacions van ser la CV-478 des de Vallanca a Negrón, la CV-483 en l’accés a Arollo del Cerezo i la CV-363 de Losilla a Mas del Olmo, per la Pobla de Sant Miquel, entre el punt quilomètric 11 i el 25.

En la Demarcació de l’Alcúdia de Crespins, la CV-580 es va tallar durant la vesprada del dilluns a l’altura del quilòmetre 21 (de Quesa a Bicorb) per despreniments, però s’ha reobert al trànsit durant el matí del dimarts. També va ser tallada la CV-656 entre Fontanars i el límit de la província per aterraments, però la carretera ha sigut oberta també en el matí del dim

Últimas noticias

Contenido relacionado