Diputació patrocina el Rototom com a gran plataforma turística amb 110.000 euros

Martínez: “El Rototom és la porta d'entrada consolidada per a milers de persones que descobreixen esta terra única i repeteixen”

La Diputació de Castelló consolida el seu respatler al Rototom Sunsplash com a gran plataforma de difusió turística en patrocinar el festival amb 109.989 euros com a adjudicatari de la convocatòria de contractes de patrocini reglats als quatre grans festivals musicals de la província de Castelló que formen part de la iniciativa ‘Castelló terra de festivals’. El Rototom, que se celebrarà a Benicàssim del 16 al 22 d’agost, percep este patrocini de la inversió provincial de 500.000 euros en esta campanya, d’acord al fet que és el que acredita la venda de 13.000 i 19.999 entrades per dia.

El vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha valorat esta gran plataforma musical i cultural, també pel seu efecte d’atraure visitants a la província. “Milers de persones descobreixen la nostra província per este tipus de festivals, i el Rototom es consolida ja com a gran plataforma per a donar a conéixer la nostra terra. Concerts i un ampli programa d’activitats complementàries fan d’este festival un gran producte turístic, que a partir d’este dijous redundarà en benefici per a la província”.

Cal tindre en compte que el patrocini turístic que fa la Diputació al Rototom Sunsplash es correspon amb l’esforç que ha fet el Govern Provincial per imprimir en estos contractes criteris objectius, per a distribuir-los i que repercutisquen en major dinamisme econòmic en els municipis. Un impacte, el del turisme de festivals, que està estimat en prop de 60 milions d’euros per al sector turístic i de serveis dels municipis on se celebren i el seu entorn d’influència a la província de Castelló. Quant a ocupació, està estimat que els grans festivals contribueixen a generar 2.000 llocs de treball directes.

Castelló Terra de Festivals
La prioritat impresa per la Diputació pel turisme de festivals amb ‘Castelló terra de festivals’ va més enllà dels 500.000 euros d’inversió en els patrocinis turístics. Així, la Diputació està promocionant este producte en fires turístiques per tot el món durant tot l’any per a optimitzar este posicionament de lideratge en la celebració de festivals a Europa, que tant benefici genera a la marca turística internacional de la província, Castelló Spain.

Esta promoció, al costat d’accions directes realitzades en els festivals tanca una completa estratègia a favor del màxim rendiment econòmic d’estos macroevents al servei de l’ocupació i el dinamisme de la província de Castelló.

ValenciàEspañol