30.8 C
Valencia

La Diputació concedeix dos subvencions a Serveis Socials de Benitatxell

Les ajudes han anat dirigides a mesures extraordinàries per a fer front a l'impacte econòmic i social de la COVID-19 i al Servei d'Ajuda a Domicili.

- Publicitat -AVL

La Diputació Provincial d’Alacant ha aprovat la concessió de dos subvencions a l’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell destinades als Serveis Socials municipals.

La primera d’elles ascendeix a 33.896 euros i ha anat dirigida a mesures extraordinàries per a fer front a l’impacte econòmic i social de la COVID-19. Amb esta ajuda s’ha aconseguit ampliar la dotació de les partides destinades a garantir ingressos suficients a les famílies més vulnerables per a assegurar la cobertura de les seues necessitats bàsiques.

La segona subvenció, amb un import de 45.614,24 euros, està destinada a ajuntaments de municipis amb població inferior a 20.000 habitants, entitats d’àmbit territorial inferior al municipi (EATIM) i mancomunitats de la província d’Alacant per a Serveis i Programes relacionats amb els Serveis Socials d’atenció primària. Concretament, l’ajuda s’ha dedicat al Servei d’Ajuda a Domicili.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,687FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.
- Advertisement -

: Valencià