La Diputació concedeix dos subvencions a Serveis Socials de Benitatxell

Les ajudes han anat dirigides a mesures extraordinàries per a fer front a l'impacte econòmic i social de la COVID-19 i al Servei d'Ajuda a Domicili.

La Diputació Provincial d’Alacant ha aprovat la concessió de dos subvencions a l’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell destinades als Serveis Socials municipals.

La primera d’elles ascendeix a 33.896 euros i ha anat dirigida a mesures extraordinàries per a fer front a l’impacte econòmic i social de la COVID-19. Amb esta ajuda s’ha aconseguit ampliar la dotació de les partides destinades a garantir ingressos suficients a les famílies més vulnerables per a assegurar la cobertura de les seues necessitats bàsiques.

La segona subvenció, amb un import de 45.614,24 euros, està destinada a ajuntaments de municipis amb població inferior a 20.000 habitants, entitats d’àmbit territorial inferior al municipi (EATIM) i mancomunitats de la província d’Alacant per a Serveis i Programes relacionats amb els Serveis Socials d’atenció primària. Concretament, l’ajuda s’ha dedicat al Servei d’Ajuda a Domicili.

CatalàEspañol