El Circuit Triatló Diputació de Castelló consolida la seua convocatòria en la seua cinquena edició

El Circuit de Triatló Diputació de Castelló consolida la seua convocatòria en la seua cinquena edició amb sis competicions. Així el Triatló Port de Castelló a Castelló arrancarà aquest circuit el pròxim 20 de maig. Li seguiran, el Triatló Benicàssim el 3 de juny, el XXIX Triatló Vinaròs el 15 de juliol, el VI Triatló Sprint Alcossebre el 22 de juliol, el XIII Triatló de Borriana el 26 d’agost i ho tancarà el Triatló Sprint d’Orpesa el 16 de setembre.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha valorat en la presentació d’aquest circuit “l’èxit del circuit, ja consolidat, i que amb la seua ampliació confirma la qualitat amb què es duu a terme. És un clar exemple del suport de la Diputació a l’esport popular per a continuar potenciant la província com el millor escenari esportiu. Aquestes convocatòries donen resposta a totes les persones de la província que de forma senzilla i assequible poden fer esport, i al mateix temps promocionen i donen a conéixer les virtuts de la província com el millor escenari en el qual practicar aquest esport, siga en la costa o a l’interior”.

Cal tindre en compte que aquesta convocatòria provincial reuneix un total d’entorn de 1.600 esportistes en les seues diferents competicions generant un benefici econòmic d’uns 100.000 euros.

CatalanSpanish