La Diputació desenvolupa 66 accions promocionals en tota Europa i els EUA per a potenciar el turisme

La Diputació de Castelló està desenvolupant 66 accions promocionals per tota Europa i els Estats Units per a potenciar l’arribada de turistes internacionals i fer de 2018 el millor any del turisme a la província i posar les bases perquè l’any que ve puga fer un salt de qualitat tant en l’arribada de turistes com d’increment dels ingressos.

Amb este objectiu, el Govern Provincial ha decidit reforçar enguany el seu pla operatiu amb accions i activitats a escala internacional, especialment amb viatges de familiarització, viatges de premsa internacional, punts d’informació al públic en algunes de les principals capitals europees i accions de màrqueting en línia en les grans plataformes turístiques mundials.

El vicepresident de Turisme, Andrés Martínez, ha assegurat que “hem coordinat tot el nostre treball tant amb Turespaña com amb l’Agència Valenciana de Turisme per a garantir que l’esforç de treball i inversor de tot el sector turístic castellonenc es pot veure reforçat amb la nostra activitat. De fet la coordinem especialment amb ells i l’hem inclosa en el Pla de Màrqueting del Patronat Provincial de Turisme”.

El Regne Unit, França, Alemanya, Holanda i Bèlgica són els països emissors en els quals s’està fent un major esforç promocional, acaparant pràcticament la meitat de les accions promocionals per a multiplicar l’arribada de turistes a Castelló. A més, el Nord i l’Est d’Europa també reben una atenció especial pel seu enorme potencial, mentre que als Estats Units també s’han programat quatre activitats específiques.

I és que l’objectiu del Govern Provincial és, de la mà dels empresaris i dels municipis turístics de tota la província, augmentar l’arribada de turistes de l’exterior, atés que el mercat nacional està bastant consolidat a pesar que continua creixent. Per a això és fonamental, entre altres accions, mantindre també la promoció turística en fires especialitzades, que continuen sent el principal fòrum de trobada entre l’oferta i la demanda turística.

El Govern Provincial aposta també per la presència en certàmens especialitzats en producte en col·laboració amb les empreses dels diferents subsectors, per a les quals l’assistència a aquestes fires serveix com a plataforma de posicionament en el mercat turístic.

ValenciàEspañol