La Diputació preveu un augment en l’ocupació a l’interior de la segona quinzena d’agost

La Diputació de Castelló preveu un augment de l’ocupació dels hotels de l’interior la segona quinzena d’agost respecte a l’any passat. Tant és així que els empresaris hotelers aconseguiran fins a un 85% d’ocupació de les seues habitacions a l’interior de la província gràcies, principalment, a l’empenyiment del turisme de proximitat, especialment de la Comunitat Valenciana.

D’acord a l’enquesta que realitza el Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló, els establiments de la província preveuen també una ocupació del 90% als hotels de costa, xifres similars a les dues últimes setmanes d’agost de l’any passat. En cas de complir-se les previsions del sector, la província registraria un estiu turístic similar al de 2017, quan va obtindre registres històrics de visitants i ocupacions.

Els principals mercats emissors en el cas dels hotels de costa són Madrid, Catalunya, Aragó i País Basc, destacant els residents de la mateixa Comunitat Valenciana com a principal mercat emissor per a l’interior de la província de Castelló. Això és conseqüència, en gran manera, “gràcies a les campanyes de promoció que està fent el Govern Provincial per a potenciar el turisme de proximitat”, ha assegurat, el vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez.

A més, ha explicat que “en cas de complir-se els pronòstics, estaríem davant un dels millors estius dels últims anys. Ja 2017 va ser molt bo, i durant este mes d’agost la previsió és d’arribar a igualar-ho, així que les sensacions són molt bones”.
Cal recordar que esta segona quinzena d’agost Morella viurà un Sexenni que es preveu com a gran llançadora turística d’estes dates.

“Esdeveniments culturals com el Sexenni són el reclam perfecte per a augmentar esta afluència de visitants. Estem convençuts que tindrà un comportament espectacular per a la zona dels Ports i així ho estem impulsant també des de la Diputació perquè revertisca en el major benefici per a l’economia provincial”.

ValenciàEspañol