13.4 C
Valencia

La Diputació de València repara d’urgència el carrer Barraca a Casas Altas per riscos geològics

Els treballs han sigut realitzats a través del programa de Minimització de riscos geològics de l'àrea de Medi Ambient de la Diputació de València.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València ha executat les obres de reparació d’emergència en el mur del carrer Barraca del municipi de Casas Altas, a la comarca del Rincón de Ademuz, a través del programa de Minimització de riscos geològics.

Segons explica la vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, “a causa de les últimes pluges i nevades, el mur que sustentava el carrer es va col·lapsar, quedant part de la calçada en volada. Amb les obres hem recuperat la seguretat per a la ciutadania i per als edificis pròxims”.

El carrer Barraca de Casas Altas és bastant transitat pels veïns i veïnes de la part sud del municipi que, al no poder passar per la mateixa a causa del col·lapse, havien de vorejar el poble. Així mateix, en la part superior del muret existeixen immobles que podien veure’s afectats a curt termini.

Els treballs que s’han realitzat han consistit en la demolició de la solera de formigó afectada per la caiguda del mur; la demolició del mur de blocs afectat; la realització de la sabata de fonamentació del mur i alçat d’este, així com una nova solera de formigó i la substitució de la barana.

- Publicitat -

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Abel Muñoz e Hijos per un import de 27.225 euros, dels quals la Diputació subvenciona el 97,5% (26.544,37 euros) i l’Ajuntament assumeix el 2,5% per un import de 680,63 euros.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,662FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià