viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació de València i la Cambra de Comerç preparen iniciatives per a pal·liar la crisi econòmica

El president Toni Gaspar ha rebut a José Vicente Morata per a tractar diferents línies d'actuació amb l'objectiu de reactivar l'economia en els municipis valencians.

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha mantingut una reunió amb el president de Cámara Valencia, José Vicente Morata.

En este primer contacte s’han plantejat diferents línies de col·laboració institucional, amb l’objectiu principal d’ajudar a mitigar les conseqüències econòmiques que la crisi de la COVID-19 està ocasionant en molts sectors de la província.

Tant Gaspar com Morata han incidit en la importància de treballar de manera coordinada entre totes les institucions, amb la finalitat de poder aportar l’experiència i recursos per a fer front de manera efectiva a totes les conseqüències econòmiques i socials que l’actual pandèmia està ocasionant en quasi tots els sectors productius valencians.

En esta primera trobada mantinguda s’han plantejat les principals línies de col·laboració, que passarien principalment per un suport a sectors estratègics com el de Turisme, tant en municipis d’interior com en els de platja.

Una altra de les línies de treball abordades és la relacionada amb la formació en diferents sectors. L’experiència en este aspecte de la Cambra de Comerç ajudaria a dur a terme una actualització formativa que arribaria als municipis, sobretot de l’interior, per a gestionar les diferents problemàtiques que la crisi de la COVID-19 està ocasionant en els municipis valencians.

Finalment, les institucions tenen el propòsit de sumar esforços per a ajudar als sectors relacionats amb les festes populars i tradicionals, tan afectades per l’aturada de l’activitat des del decret de l’estat d’alarma.

Estes iniciatives es desenvoluparan tècnicament durant esta setmana per a elaborar un document d’actuació que marque les línies de treball immediates que ajuden a la reconstrucció econòmica.

Per al president Toni Gaspar “és fonamental la coordinació entre institucions a l’hora de plantejar ajudes a diferents sectors”. A més, ha volgut agrair “la bona predisposició i sintonia de Cámara Valencia per a afrontar conjuntament línies d’ajuda on no arriben altres institucions”.

En definitiva, “es tracta d’aprofitar l’experiència i recursos de tots per a ser més efectius, fent arribar formació, recursos econòmics i iniciatives concretes a tots els municipis valencians, independentment de la seua grandària i ubicació”, va subratllar el president de la Diputació.

Últimas noticias

Contenido relacionado