domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació de València fa costat als guanyadors dels premis AAPV 2017

La diputada de Teatres, Rosa Pérez Garijo, el diputat de Cultura, Xavier Rius, i el coordinador artístic dels Teatres de la Diputació, Josep Policarpo, han assistit al lliurament de Premis de l’Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV).

Els intèrprets premiats en el Teatre Rialto van ser Ferran Gadea per El sopar dels idiotes i Mercè Tienda per Síndrhomo. Per la seua banda, Neus Alborch va ser guardonada amb el premi Crisàlide, com a actriu revelació pel seu treball tant en Les Aventures de T. Sawyer (La Teta Calva) com en L’Aneguet lleig (Albena Teatre), ambdues produccions del Centre Teatral Escalante, dependent de la Diputació de València. “Encara hi ha moltes coses per fer en un sector que ha estat abandonat aquests últims anys i mereix unes millors condicions de treball”, ha manifestat la diputada Rosa Pérez Garijo.

El premi Narcís se’l va emportar Rafael Calatayud per tota una vida dedicada al teatre. Calatayud està treballant actualment en l’obra En La Orilla, una coproducció de la Diputació de València amb el Centre Dramàtic Nacional, K Producciones, La Pavana Produccions i Emilia Yagüe Producciones. Concretament, La Diputació ha programat l’estrena de l’espectacle En La Orilla al Teatre Principal el pròxim 27 de maig.

Últimas noticias

Contenido relacionado