30.8 C
Valencia

La Diputació de València renova l’oficina de Gestió Tributària i reforça la seguretat

La corporació provincial fomenta l'atenció telemàtica i la cita prèvia en una oficina que dona servei a mig centenar de municipis de L'Horta i La Ribera i entitats com a bombers o regants.

- Publicitat -AVL

La Diputació de València ha renovat les instal·lacions de la seua oficina de Gestió Tributària en la capital, que es trasllada a Cronista Carreres 11 per a oferir una atenció més eficaç a ciutadans i ajuntaments, evitant cues i desplaçaments, al mateix temps que es reforça la seguretat i protecció davant la COVID-19. El primer filtre, després de contactar amb el servei, consisteix a resoldre la consulta sense necessitat d’acudir a l’oficina, o bé explicar detalladament la documentació requerida en cas que siga necessari el desplaçament.

El diputat d’Hisenda, Vicent Mascarell, ha visitat les instal·lacions de Cronista Carreres, on 11 empleats del Servei de Gestió Tributària provincial (SGT) paren atenció i informació a contribuents i ajuntaments, així com a entitats que han delegat en la corporació la gestió i recaptació dels seus tributs.

El mateix Mascarell explica que la nova oficina “és un espai obert, accessible, a l’altura del que necessiten els ciutadans; un espai en el qual guanyen els treballadors perquè les seues condicions de treball es veuen infinitament millorades, complint el distanciament social i amb més comoditat i accessibilitat per als usuaris”.

L’oficina provincial dona servei a 47 municipis de L’Horta i La Ribera i altres 16 entitats entre les quals es troba el Consorci Provincial de Bombers, la EPSAR i diferents comunitats de regants. El responsable d’Hisenda assenyala que estes instal·lacions “estan obertes a tots els ciutadans de la província, especialment als residents a València i a aquells emprenedors de la ciutat que tenen el seu local ací, així com a facilitar la recaptació d’impostos i els dubtes dels ajuntaments”.

A més de la gestió de tributs com l’IBI, l’IAE o l’Impost de Vehicles, els ajuntaments, consorcis i ens locals cedeixen a la Diputació el cobrament de taxes específiques com la del Tractament de Residus del Consorci Ribera i Valldigna.

Cita prèvia i atenció telemàtica

La nova oficina tributària de la Diputació en Cronista Carreres va obrir les portes a principis de juny, coincidint amb el començament de l’atenció presencial al ciutadà a través de cita prèvia. “Les circumstàncies actuals ens han obligat a modernitzar-nos i introduir aspectes en els quals ja treballàvem com la cita prèvia i l’atenció telemàtica, que han vingut per a quedar-se”, explica Mascarell, que considera que estes eines “agiliten el procés i complementen l’atenció presencial”.

El diputat d’Hisenda, acompanyat pel cap de servei de Gestió Tributària, Ricardo de Ángel, i la tresorera de la Diputació, Beatriz Moreno, es va interessar pel funcionament dels diferents canals d’atenció que ofereix el SGT, des de la via telefònica fins a la presencial, passant per l’oficina virtual on es poden realitzar els tràmits de manera electrònica.

El telèfon d’informació tributària de la Diputació és el 96 300 05 00, a través del qual es poden realitzar alguns tràmits bàsics.

A l’Oficina Virtual del Contribuent s’accedeix des de la web de la corporació provincial https://www.sede.dival.es/oficinatributaria, per a tràmits amb certificat digital o codi segur de verificació, fins i tot algunes sol·licituds sense necessitat de certificats electrònics.

I queda l’atenció presencial en les oficines del SGT, tant a València com a les comarques, mitjançant cita prèvia que se sol·licita en la web https://citaprevia.dival.es/ o els telèfons 96 388 25 25 i 96 300 05 00.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,687FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.
- Advertisement -

: Valencià