25.6 C
Valencia

La Diputació de València inverteix 79.580,25‬ euros en minimització de riscos geològics

Les obres, als municipis d’Oliva i Chelva, s’han realitzat pel procediment d’emergència dins del programa de Riscos Geològics de l’Àrea de Medi Ambient.

- Publicitat -AVL

L’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València ha executat, durant l’últim trimestre de 2019, les obres de minimització de riscos geològics als municipis d’Oliva i Chelva, pel procediment d’emergència dins del programa de Riscos Geològics de l’àrea de Medi Ambient.

A Oliva es va reconstruir el mur de l’escola infantil “El Caragol”. Este mur presentava una pèrdua d’alineació, en una franja de 15 metres lineals, que posava en risc la seua estabilitat. La intervenció va consistir en la demolició del mur existent, la construcció d’un de nou amb formigó armat i maçoneria, i la revegetació del talús que suporta el mur.

Així mateix, es va estabilitzar el talús del carrer Sant Pancraci que, a causa de les pluges, s’estava erosionant. El problema s’ha solucionat mitjançant el seu bulonat, la col·locació de malla electrosoldada i la projecció de formigó. Les obres han tingut un cost total de 37.922,94 euros, de forma que la corporació provincial ha aportat el 90%, 34.130,64 euros, i l’Ajuntament d’Oliva el 10% restant, 3.792,30 euros.

L’altra obra d’actuació d’emergència va tindre lloc al carrer del Calvari de Chelva. A causa d’un procés d’inestabilitat de la seua base, pels escolaments i infiltracions d’aigua de pluja, s’estava produint un desplaçament cap al barranc paral·lel, que es manifestava amb esquerdes en la calçada i la separació del rastell respecte a la vorera. Les actuacions han tingut un cost total de 47.841,69 euros, assumint la Diputació de València el 95% de les despeses, 45.449,61 euros, i el consistori el 5% restant, és a dir, 2.392,08 euros.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Un brot per contacte social deixa 3 contagiats de coronavirus més a l’Alcúdia

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR

Onda registra un brot de coronavirus per contacte social

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR,

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’oci de Benimodo

Este brot afecta 8 persones, totes elles han donat positiu en les proves PCR i actualment guarden quarantena així com les persones amb les quals ha tingut un contacte pròxim.

Dos brots en Carlet per contacte social provoquen 15 positius més

Malgrat les mesures que Carlet ha imposat després de les no-festes. Esta localitat de la Ribera se situa en el punt de mira de Sanitat per l'alt volum de casos positius que té.

Teulada registra un brot de coronavirus per contacte social

Les persones que han donat positiu romanen confinades per ordre de la Conselleria de Sanitat.
- Advertisement -

: Valencià