6.3 C
Valencia

Els diputats del PSPV, Compromís i Podem demanen renunciar a part del seu sou per destinar-ho a lluitar contra el covid-19

Els diputats i diputades del grup PSPV-PSOE, Compromís i Podem en Les Corts Valencianes demanen per separat la proposta.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Els diputats i diputades del grup PSPV-PSOE i Compromís en Les Corts Valencianes renuncien a cobrar la indemnització per l’exercici del càrrec. Tal com han les dos formacions separadament, eixa quantitat es donarà a entitats de caràcter social que estan treballant per a pal·liar les greus conseqüències socials que està generant la crisi del coronavirus.

En el cas del grup socialista serà destinat a organitzacions que al llarg d’aquesta crisi estan col·laborant per a aconseguir que ningú es quede arrere. La pandèmia global que patim està generant situacions molt complicades i els diputats autonòmics volen reconéixer així la gran labor social que estan realitzant moltes organitzacions sense ànim de lucre en les últimes setmanes.

Compromís, en el seu escrit ha demanat que siguen tots els diputats els que deixen de rebre les retribucions derivades de l’exercici del càrrec, com ara gasolina i dietes. En l’escrit han demanat que es destinen els imports retinguts a què es refereixen els apartats primer i segon a sufragar despeses de la Generalitat Valenciana vinculades a l’assistència sanitària, la salut pública i l’assistència sociosanitària derivada de la crisi provocada per la COVID19.

Podem ha fet la proposta en el mateix sentit que Compromís, però ha assenyalat que en cas que la Mesa no es pronuncie en sentit positiu, els i les diputades de Unides Podem formalitzaran personalment aquesta renúncia.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,567FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià