El director de cinema Adán Aliaga realitza un vídeo promocional per al Patronat Provincial de Turisme

La producció se centra en l'estratègia de nou marques com són les platges, l'interior, el golf, els negocis, la salut, la gastronomia, la tradició, l'esport i el paisatge alacantí

621
Amparo Marco, s'ha compromès a reforçar les polítiques socials “perquè som un govern sensible amb les persones més vulnerables”

El director de cinema de Sant Vicent del Raspeig, Adán Aliaga, juntament amb el president de la Diputació, César Sánchez i el diputat de Turisme, Eduardo Dolón, han mostrat en els cinemes Aana d’Alacant el seu projecte audiovisual promocional. Sota el lema “Autènticament nostre” han volgut despertar emocions i transmetre sensacions amb el testimoniatge de nou protagonistes que viuen en primera persona les seues experiències i vivències. L’espot es presentarà en fires, workshops i esdeveniments de promoció amb la intenció de mostrar una visió real de gent de la terra. El diputat de turisme explicava que perquè es ressaltara la llum, el clima, les tradicions i el sabor que té la província ha sigut necessari que anara el testimoniatge de nou alacantins els que transmeteren tot açò.
Per a aquest espot s’ha comptat amb el científic de la Universitat d’Alacant, Francis Mojica, el corredor d’ultrafons i bomber del Consorci Provincial, Vicente Juan García, la música de la Colla de Dolçaines i Tabals de Cocentaina, Elena Francès, l’organitzadora d’esdeveniments, Sandra Ruiz, l’agricultor, Gaspar Soler, el patró d’un veler, Jesús Arráez i la resta de persones que han col·laborat amb els seus relats com María Luisa RuízPatricia Escario, Diego Alaimodiloro, Teresa Pizana, José Carlos MartínezJeroní Garcimartín formen part de l’estratègia de nou marques promocionals del Patronat Costa Blanca, estructurades en Platges, Interior, Golf, Business, Enjoy&Learn, Salut i Benestar, Gastronomia, Tradició i Esports.

director de cinema Actualitat Valenciana
Josep Manel Sánchez

Per al director de cinema, nominat als Premis Emmy pel seu documental “The Fourth Kingdom”, ha tractat de donar veu a gent anònima vinculada a la terra, “perquè les persones són la més important de la nostra societat, les que construeixen una destinació i les que treballen per enriquir-ho”, ha expressat. S’ha realitzat un vídeo d’uns dos minuts de durada, gravades a una qualitat d’imatge de 4 K, que engloba a tots els personatges però sense els seus testimoniatges. A més de la seua possible adaptació a la Llengua de Signes en col·laboració amb la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana, l’espot disposa de versions en valencià, anglés, francés, alemany i rus. El president de la Diputació ha expressat que “la millor forma de projectar el que som i de valorar tots aquests atractius és fer-ho des del cor, que és com estan fets, tant els nou micro espots, com el vídeo final”. Per a César Sánchez en el seu discurs de presentació explicava que no s’havia d’inventar gens, que amb només mirar el que es tenia en la província, construït tot açò durant dècades, ja era suficient atractiu turístic.

https://youtu.be/TO2ZT7OyzEU