El Fòrum Justícia i Discapacitat premia a la productora de la pel·lícula “Campeones”

El magistrat del Tribunal Suprem José Antonio Seijas, la Fundació Juan XXIII Roncalli i el Comitè Paralímpic Español també han sigut guardonats.

El Fòrum Justícia i Discapacitat, del Consell General del Poder Judicial, ha acordat atorgar els seus premis anuals a la productora de la pel·lícula “Campeones”, al magistrat del Tribunal Suprem José Antonio Seijas Quintana, a la Fundació Juan XXIII Roncalli i al Comitè Paralímpic Español.

El Fòrum, presidit pel vocal del CGPJ Juan Manuel Fernández, ha reconegut –en l’apartat dedicat als mitjans de comunicació social- el tractament donat a la informació sobre el col·lectiu de persones amb discapacitat per la productora Pel·lícules Pendelton S.A., fundada per Javier Fesser i Luis Mans, en el llargmetratge “Campeones”.

Un altre dels guardonats, en aquest cas per la seua trajectòria personal, ha sigut el magistrat de la Sala Primera del Tribunal Suprem José Antonio Seijas, que ha sigut el ponent de nombroses sentències de l’alt tribunal que han abordat l’aplicació de la Convenció de Nova York de 2006 als procediments de modificació de capacitat i constitució de la corresponent guarda legal.

En la categoria dedicada a l’actuació empresarial més destacada, el premi ha sigut per a la Fundació Juan XXIII Roncalli, que des de fa més de 50 anys té com a objectiu la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat, principalment intel·lectual, potenciant la qualitat de vida, l’autonomia personal, el desenvolupament dels nostres valors, l’ocupació de qualitat i la millora contínua en totes les persones que componen l’organització.

Finalment, el Comitè Paralímpic espanyol ha sigut guardonat, en la categoria destinada a institucions, per la important labor desenvolupada en l’exercici de les seues funcions en favor de les persones amb discapacitat. Creat en 1995, el Comitè engloba a les federacions poliesportives i unideportives paralímpiques, que compten amb més de 13.000 esportistes afiliats.

L’acte de lliurament dels premis, que serà presidit pel president del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial, Carlos Lesmes, tindrà lloc el pròxim 27 de novembre en la seu del CGPJ.

Publicitat